Connery

Altid på?

Teleselskab udfordrer dig til at vise situationer hvor du altid er på

ANNONCE
Bad spotter...  - Altid på? Bad spotter...
Teleselskabet Bibob har fuld fart over feltet, bogstaveligt talt.
Selskabet har netop lanceret deres 4G netværk med kampagnen #altidpå. Videoen stiller nogle hverdagssituationer i skarp kontrast, til hvordan vi ellers kender dem. Ser man sort/hvidt på det er det let at sige: Så har man jo aldrig fred! / Så er man jo aldrig ensom!

Konkrete eksempler på #altidpå sutiationer fra gadgetslaven:


Good situation: Jeg sidder i bilen på vej til konfirmation og så ungdommelig jeg er, aner jeg ikke hvordan jeg binder min butterfly, så slår det op på min smartphone

Knap så good situation: Jeg hygger en lørdag aften med kæresten og film i fjerneren, da fire forskellige venner pludselig bomber mig med beskeder om at vi skal i byen.


Men vi stopper ikke her, for hvordan er folk egentlig altid på, i virkeligheden? Det vil Bibob gerne have sat billeder på(red. det vil vi også), og det gør de via den fotokonkurrence, du kan klikke dig videre til fra videoen ovenfor. Her kan du give dit kreative bud på hvordan man altid er på...
Hvis du har idéer der er så kreative at du ikke selv har lyst til at tage billedet, kan du evt. komme med en kommentar herunder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce