Connery

Altec Lansing iPhone-højttaler

Altec Lansing lancerer verdens første iPhone-højttaler

Lydeksperten Altec Lansing var i 2003 først på banen med et højttalersystem til iPod og er nu først ude med et højttalersystem til iPhone. Alec Lansings stilfulde T612 forstærker musik- og multimedieoplevelsen med produkter fra den nye Apple-familie, herunder iPhone og de nyeste iPods, inklusiv iPod Touch. T612 er desuden optimeret til under afspilning af musik at kunne tage imod telefonopkald.
ANNONCE
Altec Lansing iPhone-højttaler
Da biografgængere i 1927 for første gang kunne nyde film med lyd, var det kvalitetshøjttalere fra Altec Lansing, der sørgede for den dengang nyskabende oplevelse. I 2003 var Alec Lansing først ude med en banebrydende nyhed, en iPod-højtaler. Og nu bliver 2008 året, hvor Altec Lansing igen cementerer deres innovative position med verdens første iPhone-dock, T612.
 
T612 er designet til iPhone og har som den første højttaler til iPhone fået tildelt logoet 'Works with iPhone'. I praksis betyder det bl.a., at den ved indkommende opkald standser musikken og prioriterer opkaldet. Efter endt telefonsamtale og iPhone igen sættes i højttalersystemet, fortsætter musikken samme sted, som den blev stoppet.
 
'Forbrugerne vil have kvalitetslyd samtidig med, at fleksibilitet spiller en stor rolle. Apples egne lydprodukter er meget populære, men forbrugerne kan desværre ikke dele deres musikoplevelser. Derfor fokuserer Altec Lansing på at tilbyde forbrugere løsninger, der både er kompatible med populære afspillere, og som gør det muligt at nyde musikken sammen i høj kvalitet,' siger Kim Eriksen produkt manager for Altec Lansing i Danmark.
ANNONCE
Altec Lansing iPhone-højttaler
Kompatibilitet, GSM-beskyttelse og optimal lyd
T612 er udstyret med neodymium-højttalere og en ny forbedret udgave af XdB-basteknologien, der gør lyden imponerende set i forhold til dens kompakte størrelse. Apples dockingsystem er integreret i T612, der dermed også fungerer som oplader for iPhone og de nyeste iPod-modeller. T612 har desuden en standard-jackstik-indgang (3,5 mm), så mp3-afspillere, telefoner og andre enheder med jackstik kan tilkobles. 
 
T612 har også indbygget GSM-beskyttelse, så telefonsignaler til og fra iPhone ikke forstyrrer musikken. Det er desuden muligt at styre iPod og iPhone ved hjælp af den medfølgende trådløse fjernbetjening, således at brugeren kan shuffle, se menuen, kontrollere bassen og volumen på afstand.
 
Tilgængelighed og mere information
Altec Lansings T612 er tilgængelig hos forhandlere i løbet af foråret 2008. Den vejledende pris er 1.499,- inklusiv moms. For yderligere information se venligst: www.alteclansing.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt