Connery

Alphabeat i forårshumør med ny single

Alphabeat er forårskåde med ny single - "Vacation"

Alphabeat - Vacation
Label: Copenhagen Records

Kunstner: Alphabeat

Titel: "Vacation"

Release dato: Mandag d. 12. marts 2012.
Alphabeat i forårshumør med ny single

Med udsolgte koncerter fra København til New York, supportjobs for Lady Gaga, top 10 singler og albums i England, stribevis af platinhits i Danmark, et samlet plade- og singlesalg på over 1 million og ikke mindst utallige radiohits, har Alphabeat været på alt andet end ferie siden debutsinglen ”Fascination” bragede igennem tilbage i 2007.

ANNONCE
Alphabeat i forårshumør med ny single
De energiske pophelte har trods ovenstående valgt at kalde deres nye single for ”Vacation”, men er på ingen måde et udtryk for de har tænkt sig at slappe af. Tværtimod. Forude venter en lang sommertourné og et helt nyt album, som lander på den anden side af sommeren.

Med ”Vacation” understreger Alphabeat endnu engang deres massive talent for at skrive en god popsang. Sangen rummer essensen af Alphabeats kvaliteter som et farverigt band, der både elsker at inddrage stemninger fra 80’ernes kulørte popkultur og blande det med nutidig og moderne vellyd.

Alphabeat optræder første gang live med den nye single ”Vacation” i forbindelse med X Factor finalen i Herning den 23. marts og tager måneden efter på en mindre forårstour, der blandt andet inkluderer et stop i Århus og København.

Se hele touren på www.alphabeat.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce