Connery

Allosaurus, T-Rex og flyveøgle: Tysk Dino-museum har opgraderet udstillingen

Mød Little Al

Det tyske Dinosaur Museum Altmühltal har fået polstret deres samnling af forhistoriske øgler, og melder klar til turister efter en lang corona-periode. 

Begejstringen er let at spore hos museet, der netop har annonceret at de har fået det originale skelet af den yngste kendte Allosaurus på udstilling. Den unge Allosaurus menes at være død i en alder af to år, og måler blot 1.25 meter i højden - den har fået navnet 'Little Al'. Fossilet blev fundet i Wyoming, direkte ved siden af en 23 meter lang Diplodocus (Langhals). 

ANNONCE
Little Al - verdens yngste Allosaurus - Foto: Dinosaur Museum Altmühltal - Allosaurus, T-Rex og flyveøgle: Tysk Dino-museum har opgraderet udstillingen Little Al - verdens yngste Allosaurus - Foto: Dinosaur Museum Altmühltal

Allosaurusen har siden man blev klar over deres eksistens været antaget som en af de helt slemme kødædere way back when, og har gennem tiden været en prominent Hollywood-stjerne, senest i Jurassic World: Dominion.

Allosaurusen 'Little Al' kommer til at hygge sig med to af museets andre store trækplastre: Tyrannosaurus Rex'en 'Rocky' og Pterosaurus flyveøglen 'Dracula'. 

Dinopark Bayern, som Dinosaur museet er en del af, kan også prale af en 1,5 km lang vandrerute, hvor besøgende kan udforske livagtige replikaer af museets fossiler - eller drikke en bajer i deres Forest Beer Garden. 

Little Al blev en del af udstillingen 2. juni 2022. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt