Connery

Allebike Alpha Polestar Edition MTB

Ryk på grusstien med en Polestar-inspireret cykel

olestar har løftet sløret for en håndbygget mountainbike med et unikt design og unikke komponenter, der er udviklet i samarbejde med det svenske familieejede cykelfirma Allebike.

Den fuld affjedrede mountainbike Allebike Alpha Polestar Edition sælges i et begrænset oplag af 100 cykler, og er et nyt flagskibsprodukt i Polestar Additionals webshop.

ANNONCE
Allebike Alpha Polestar Edition - Allebike Alpha Polestar Edition MTB Allebike Alpha Polestar Edition

"Fokus på detaljer, design og teknologi er afgørende, når vi udvikler vores biler. Vi har skabt Allebike Alpha Polestar Edition i samme ånd. Sammen med det fantastiske team hos Allebike har vi skabt den perfekte mountainbike til dem, der både sætter pris på en fantastisk køreoplevelse og et fantastisk design", siger Thomas Ingenlath, CEO for Polestar og cykelentusiast.

Den limited-edition mountainbike er en speciel version af den fleksible Alpha-model fra Allebike. Det skræddersyede letvægts- og stærke stel af kulfiberforstærket polymer (CFRP) er udviklet og designet i fællesskab af Polestar og Allebike, og giver en solid og responsiv køreoplevelse. Med en moderne geometri, som er udviklet til den populære "downcountry"-klasse, er cyklen klar til at tackle ethvert terræn.

ANNONCE
Allebike Alpha Polestar Edition - Allebike Alpha Polestar Edition MTB Allebike Alpha Polestar Edition

En mere oprejst siddestilling på cyklen giver mulighed for hurtigere stigninger, og en slap hovedrørsvinkel på 65 grader giver mere tryghed, når man kører ned ad bakke. Polestars minimalistiske design er tydeligt synligt med en mere kantet form på rammen og en ny symmetrisk bagskinnearm og indvendig kabelføring. En trådløs saddelpind er standard på cyklen, mens et trådløst gearskifte tilbydes som yderligere tech-baseret tilvalg.

Allebike Alpha Polestar-udgaven er perfekt farvekoordineret med Polestar-biler og vil kun kunne fås i to matte udvendige metallic-farver Snow og Space. Som noget unikt for limited-edition mountainbiken er dæmpere og øvrige detaljer malet i svensk guld, den samme farve, der kendetegner Performance Pack, der fås til Polestar 2.

ANNONCE
Allebike Alpha Polestar Edition - Allebike Alpha Polestar Edition MTB Allebike Alpha Polestar Edition

Ligesom Polestar-biler er den fuld affjedrede cykel udstyret med topmoderne Öhlins-støddæmpere. De gyldne Polestar-versioner af Öhlins RXF34 m.2 29 Air Suspension med 130 mm vandring (forreste støddæmper) og TTX1Air 120 mm vandring (bagerste støddæmper) er specifikt tunet til at give den limited-edition mountainbike den optimale ydeevne.

Hver mountainbike er håndbygget af Allebike i Alingsås, mindre end en time fra Polestars globale hovedkvarter i Göteborg, Sverige.

"Allebike Alpha Polestar edition giver en hurtig, sjov og stabil oplevelse på både opadgående og nedadgående ruter, og giver et smil på læben hos enhver rytter. Som svensk cykelproducent er vi stolte over at arbejde tæt sammen med vores svenske kolleger Polestar og Öhlins på dette projekt, og vi er alle lige besatte af at finjustere hver eneste lille detalje til perfektion," siger Alexander Blomqvist, designchef og medstifter af Allebike.

ANNONCE
Allebike Alpha Polestar Edition MTB

Allebike Alpha Polestar Edition er et nyt flagskibsprodukt i Polestar Additionals webshop og vil udelukkende blive solgt online. Cyklen vil kun kunne fås i én størrelse og to farver til 9.500 euro..

Del

Seneste nyt

Annonce