Connery

Alle kommende Star Wars-film fra 2018 og frem

Stjernekrigsunderholdning til langt ude i fremtiden!

Sæt kryds i kalenderen!
 
Siden Disney købte LucasFilm og dermed også rettighederne til Star Wars-franchisen, så har vi for alvor fået kog under kedlen på historier fra en galaxy far, far away.
 
Det kan godt være lidt svært at finde hoved og hale i alle de nye historier, origins og spin-offs, så vi har gjort det nemt for dig - vi har fundet alle kommende projekter, som du kan glæde dig til i fremtiden!
ANNONCE
Alle kommende Star Wars-film fra 2018 og frem

Bekræftede projekter

Solo: A Star Wars Story

Alden Ehrenreich har fået æren at portrættere den famøse pilot Han Solo i sine unge år. Selve historien fokuserer på, hvordan Han balancere mellem pilot-livet og smugler-jobbet, og under sin oprindelseshistorie løber han selvfølgelig ind i hans livslange ven, Chewbacca.

Filmen instrueres af Ron Howard (A Beautiful Mind, Apollo 13, Arrested Development) og det bliver spændende at se, om det kan betale sig at pille ved en legendarisk karakter som Solo!

Biografpremiere: 25. maj 2018

ANNONCE
Alle kommende Star Wars-film fra 2018 og frem

Star Wars: Episode IX

Selvom vi ikke ved det store om den bragende finale på den nye trilogi, så ved vi, at J.J. Abrams, som instruerede The Force Awakens, vender tilbage for at afslutte trilogien - både på instruktørfronten og på manuskriptet. Udover det ved vi kun, at vi selvfølgelig skal have fundet en balance i Kraften, og at Rey og Kylo ikke ligefrem gik hver til sit på den mest tilforladelige måde.

Biografpremiere: 19. december 2019

ANNONCE
Alle kommende Star Wars-film fra 2018 og frem

Bekræftet tredje film i “A Star Wars Story”-antologi

Vi har længe vidst, at Rogue One: A Star Wars Story ikke bare var en enkeltstående spin-off til Star Wars, men derimod starten på en lille antologi-trilogi. Den næste i rækken bliver Han Solo, som du kunne læse om øverst, men vi ved endnu ikke, hvad der kommer til at blive den tredje film i rækken. Vi ved blot, at den er på vej! Vi har derfor smidt rygterne omkring den sidste film i Story-trilogien i rygteafsnittet nederst.


Biografpremiere: Forventet 2020

ANNONCE
Alle kommende Star Wars-film fra 2018 og frem

Rian Johnsons Star Wars-trilogi

Kort før lanceringen af The Jast Jedi på verdensplan kunne LucasFilm bekræfte, at Rian Johnson (som instruerede The Jast Jedi) var langt fra færdig med Stjernekrigsuniverset. Han har fået grønt lys på en trilogi, som han selv får lov til at støbe. Når man tænker på, hvordan hans skills på sci-fi-fronten virkede i både Looper og The Last Jedi, så kan vi godt glæde os! Yderligere information om handling, fokus eller lignende er endnu uvist.

Biografpremiere: Forventet 2021

ANNONCE
Alle kommende Star Wars-film fra 2018 og frem

Star Wars 10-11+ (Game of Thrones-instruktørernes udgave)

Starwars.com kunne tidligere på måneden melde ud, at de havde startet et samarbejde med instruktørerne på HBOs hitserie Game of Thrones - nemlig David Benioff and D.B. Weiss. Vi ved på nuværende tidspunkt, at de er hyret til at lave en filmserie - så antallet af film vides ikke, men vi kan derfor konkludere, at det mindst bliver to film i pakken!

Biografpremiere: Endnu uvist

ANNONCE

Rygterne

Alle kommende Star Wars-film fra 2018 og frem

Boba Fett: A Star Wars Story

Der har længe været rygter om en solo-film til den ikoniske skurk og tilbage i 2014 var man tæt på at finde en overensstemmelse. Det skulle have været Josh Trank, der skulle sidde i instruktørstolen, men da LucasFilm så, hvad han fik ud af den nye Fantastic Four-film, så blev han fyret og idéen blev lagt på is. De eneste rygter lige nu går på, at filmen skulle få premiere i 2020 - hvis projektet selvfølgelig bliver aktuelt!

Biografpremiere: Forventet 2020

ANNONCE
Alle kommende Star Wars-film fra 2018 og frem

Obi-Wan Kenobi: A Star Wars Story

Rygterne går på, at den famøse mentorskikkelse Obi-Wan nu får sin egen film, og LucasFilm og Disney har efter sigende kredset sig ind på instruktøren Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours, The Reader). Hvem der skal portrættere Kenobi og hvilken tidsperiode i hans liv, vi skal fokusere på, vides endnu ikke - men Ewan McGregor har ikke været afvisende for at vende tilbage i rollen!

Biografpremiere: Endnu uvist

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce