Connery

Alle bliver børn igen på EA Playground

EA Canada’s helt nyudviklede tilbud rummer alle dine yndlings legeplads-lege

Solskin eller regn, legen behøver aldrig at stoppe!
Alle bliver børn igen på EA Playground
Electronic Arts annoncerede i dag, at EA Playground™ - et helt nyt produkt, der i øjeblikket er under produktion hos EA Canada - vil blive lanceret dette efterår til Wii™ og Nintendo DS™.  EA Playground fanger legen og nostalgien fra din barndoms legeplads, når det forvandler din spilverden til et overflødighedshorn af interaktiv underhodning fyldt med fyldt med vanedannende aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

'EA Playground bringer dig til en fantasifyldt legeplads fyldt med spændende figurer, overgearede spiloplevelser og massevis af samlerobjekter,' sagde Executive Producer Dave McCarthy ved annonceringen.  'Der er noget til alle. Børn kan tage spændingen fra legepladsen med hjem, og deres forældre eller selv bedsteforældre kan genopleve deres barndoms oplevelser.' 

EA Playground rummer en lang række spil, som er lette at komme i gang med, samtidig med at de udnytter de unikke kontrolmuligheder hos både Wii og Nintendo DS. Sving med Wiimoten for at kyle boldene afsted eller pust ind i NDS'ens mikrofon for at sende spytkugler afstede eller nedkæmpe venner og familie i en gang stikbold. Hvert enkelt spil har sin egen måde at udnytte controllernes muligheder for at levere den ultimative spiloplevelse for alle aldersgrupper.

I EA Playground behøver du ikke altid at spille med venner og familie for at have det sjovt. Udforsk den virtuelle verden på egen hånd, mens du besøger de forskellige områder, låser op for nye aktiviteter og finder nye, gakkede venner i spillet, mens du undervejs indsamler små belønninger og mærker.    

EA Playground slutter sig til Skate (fra EA Black Box) , Army of Two™, og Boogie™ (fra EA Montreal) som den fjerde, nye IP der efter planen bliver udgivet i år af EA's tre canadiske studier.  EA Canada, som har opnået stor anerkendelse for deres udvikling af storsælgende spilserier som FIFA Soccer, NHL®, NBA LIVE og EA SPORTS Fight Night, er også blomstret op som EA's førende udviklingsstudie til Wii, Nintendo DS, og PSP® (PlayStation®Portable).  I 2006 udviklede EA Canada også Medal of Honor Heroes™ (PSP), The Sims™ 2 Pets (PSP), Pogo Island (Nintendo DS), Madden NFL 07 (Wii) og meget mere.

Playground udkommer i løbet af efteråret 2007. Spillet er endnu ikke blevet aldersrangeret af PEGI
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce