Connery

Alien vs Predator 2

Øv...

2 ud af 6 stjerner
Alien vs Predator 2
Jeg har altid ønsket mig at skrive en filmanmeldelse, som var kort, usaglig og på alle måder alt det en filmanmeldelse ikke burde være. Det gør jeg så i dag.

Jeg har set Alien vs Predator. Det var en dårlig film. Den indeholdt alt for få damer, alt for få ordentlige kampe, alt for lidt handling, ja generelt alt for lidt af alting.

Alien Vs Predator foregår også på jorden - og netop det "også" vender jeg lige tilbage til.

Handling: En Predator styrter ned med en laboratoriesamling af Aliens.
I sin iver på at overgå 'Fåret Dolly' har Predatoren sammensat sig selv og en Alien - eller så er det blot fordi de kære Aliens overfalder ham i rumskibet, og avler videre på den nøjsomme Predator. En anden Predator får nødsignal et ukendt sted i rummet og begiver sig til jorden, hvor Predator og Aliens kæmper mod hinanden og slagter en masse mennesker undervejs!

Jeg havde allerede gættet blandingen mellem de to racer, efter at have set Alien vs Predator 1, som i min hukommelse, vist nok slutter med en slags Pred+Alien babyklon.
Kigger man tilbage på de gamle film, ændrer Aliens også karakter alt efter, hvad de bliver 'avlet' i, og skifter udseende efter om det f.eks. er mennesker eller dyr.

En STOR skam ved denne film er, at der overhovedet ikke bliver leget med parasitterne. Jeg mener dem, som vi mennesker kan gå rundt med, for så pludselig at få sprængt brystkassen åben og kigge på  en lille baby alien.
I Alien vs Predator 2, synes jeg ganske givet tingene virker halvfærdige, og på ingen måde gennemførte eller gennemtænkte. Det bærer præg af hurtige penge, og intet ansvar overfor mig som biografgænger!

Jeg synes Alien filmene var fede. Jeg kunne leve med Alien vs Predator 1; mest fordi der var et par ok kampscener - men Alien vs Predator 2 må simpelthen nøjes med, at blive en leje film. En af de film man skal have set, og en af de film, som jeg bestemt ikke vil se igen!

Well når du møder et par kammerater i byen lørdag aften, som siger bla bla, og "vi vidste jo Aliens måtte komme til jorden på et eller andet tidspunkt", fordi tosserne er faldet for smarte marketing tricks som lader "Earth" indgå i en tagline i traileren! Ja så kan du brilliere med viden her fra Connery.dk; også Alien vs Predator 1 foregår på jorden > Nemlig Antarktis; Hvis altså du skulle være i tvivl.

Slutningen peger i retning af en 3'er, og det satser vi på ikke kommer til at ske, for så bliver jeg som fan måske nødt til at spilde endnu en aften og penge, for liiige at se, om det nu er blevet bedre!

Connery.dk siger: Øv handling, øv plot, øv skuespil, øv kampscener, øv babes! Det er en om'mer!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce