Connery

Alfa Romeo Giulia GTA - En brutal skønhed

Alfa Romeo fejrer 110 års jubilæum med en lille racer.

Alfa Romeo har været i arkiverne, for at hente inspiration til deres nye high-performance Guilia GTA - helt tilbage til 1965, i modellen Gran Turismo Alleggerita. 

Den nye GTA-model er en hyldest til både historien og og ingeniørkunsten, og en lille "tillykke til os selv" for Alfa Romeo, der den 24. juni 2020 fejrer 110 års fødselsdag. 

ANNONCE
Alfa Romeo Giulia GTA - En brutal skønhed

Guilia GTA kommer i to versioner: Den ordinære GTA med fire sæder og en Giulia GTAm - udviklet til banen, med racersæder og sekspunktsseler. 

Med base i den populære Guilia model, har Alfra Romeo smækket en 2.9 liters bi-turbo V6 m0tor i - som giver 540 hestekræfter at lege med. 0-100 på 3.6 sekunder. 

Bilen er også udstyret med titanium-udstødningssystem fra Akrapovi?, et vælg af kulfiber-udskiftninger og race-optimeret støddæmpning. 

I GTAm versionen ar vægten helt nede på 1520 kilo, der giver en kraft-vægt fordeling på 2.82 kg/hk. 

Bilen bliver en limiteret omgang, med kun 500 modeller - alle kunder der køber bilen, vil også modtage en personlig velkomstpakke, der inkluderer en Bell styrthjelm med GTA-stafferinger, en komplet kørerdragt fra Alpinestar og et bildække, så man kan skærme bilen for støv, vind og vejr. 

ANNONCE
Alfa Romeo Guilia GTA
Del

Seneste nyt

Annonce