Connery

Alesso er nyt ansigt for Axe

Den svenske musiker præsenterer ny produktserie og ny sang

Den svenske musiker/producer Alesso (som du sikkert kender fra hittet Heroes (we could be)) har indgået et samarbejde med Axe... Alesso er ambassadør den nye produktserie, som under temaet ’Find Your Magic’ har fokus på at gøre op med stereotyperne og give et nyt syn på maskulinitet.

Og hvad er så det specielle ved dette samarbejde, tænker du måske? I reklamefilmen præsenterer Alesso ikke blot den nye produktserie, men også sin egen nye sang ”Red” for første gang, hvilket ikke er set før i en reklamefilm. Det giver derved Alesso mulighed for at fortælle, hvad ’Find Your Magic’ betyder for ham. 

”Jeg samlede mine tanker for at finde øjeblikket, hvor jeg fandt min magi, som er konceptet for kampagnen. Det føltes naturligt at vise den følelse, jeg har, før jeg går på scenen, hvor jeg samler tankerne om hvordan jeg skal performe og publikums reaktion. Jeg er ovenud tilfreds med, hvordan det hele endte og at have muligheden for at bruge eksklusiv ny musik” 

Den nye produktserie byder på tre forskellige varianter: Signature, Adrenaline og Urban, der hver består af de klassiske produkter, og som noget nyt; hårstylingsprodukter. Hver serie har sin unikke stil og duft, der passer til den 'moderne mands' hverdag. 

Og sidder du nu tilfældigvis og godt kunne tænke dig at opleve Alesso live, kan du som en del af kampagnen hoppe ind på axe's hjemmeside, og deltage i konkurrencen om at møde Alesso backstage, og opleve hans koncert i Stockholm. 

Ellers kan du se filmen og få en forsmag på hans nyeste sang "Red" lige her. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce