Connery

Aktionærer vil have Zuckerberg fyret fra top position

Efter Facebooks 150 milliarder dollars drop

Det er ikke helt let at være Mark Zuckerberg for tiden. Altså sådan, i forhold til at han aldrig nogensinde behøver at bekymre sig om penge igen.

En investeringsgruppe, der er aktionær i Facebook, Trillium Asset Management, leder nemlig en mission, om at få Zuckerberg fyret som bestyrelsesformand i virksomheden.

Det sker efter Facebooks massive værditab på omkring 150 milliarder dollars, som repons på et dårligere-end-forventet resultat, for virksomhedens 2. kvartal i 2018. 

Togtet har også bund i Mark Zuckerbergs håndtering af Cambridge Analytica skandalen - en sag, som aktionæren mener, at Zuckerberg ikke klarede så godt som han burde.

Det er ikke første gang, at Facebook grundlæggeren er i skærsilden. Sidste år stemte 51% af aktieindehaverne for at fjerne ham som bestyrelsesformand, men fordi Zuckerberg sidder på en tungere aktieklasse med sine andele, fik han til nøds manøvreret udenom. Om det er tilfældet denne gang, bliver spændende at se. 

Skulle det ske, at Mark bliver fjernet fra positionen som bestyrelsesformand, sidder han dog stadig med rollen som administrerende direktør. Indtil videre...

Kilde: Fortune.com

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt