Connery

Aiways genoptager Europa-tour med konceptbilen U6ion

Den kinesiske elbilsproducent samler op efter corona

Konceptbilen Aiways U6ion blev først introduceret tilbage i 2020, og skulle have været på tur på alverdens motorshows i løbet af samme år. Corona sætte en kæp i hjulet. 

Nu vender den kinesiske elbilsproducent tilbage med fornyet energi, og tager deres SUV-Coupé med på en rundtur i Europa. 

Aiways U6ion er ikke et af den slags koncepter, der alene repræsenterer drømme og designer-frihed, i hvert fald fortæller Aiways, at U6ion er i en stand der ligger meget tæt på den endelige repræsentation af den kommende Aiways U6 produktionsmodel. 

ANNONCE
Aiways U6ion kabine - Aiways genoptager Europa-tour med konceptbilen U6ion Aiways U6ion kabine

Aiways har allerede fået godt gang i det europæiske marked, og drømmer om at sparke deres salgstal endnu højere op med lancering af nye modeller. 

U6ion tapper da også ind i en meget nærværende designtrend i bilbranchen - mens CSUV-looket stadig er enormt populært, er der en tendens til at de store elbilsplatforme snitter deres design til i en mere coupé-agtig tilgang, for at give de store kasser et mere sportsligt udseende - og her er Aiways helt med på U6ion. 

Konceptbilsturen startede ud 2. marts 2022 i Belgien, og vil over de kommende måneder gæste Tyskland, Italien, Spanien, Portugal, Frankrig og Danmark. 

Tjek galleriet for de spændende kabinedetaljer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce