Connery

Airbnb opfordrer danske udlejere til at nedsætte deres priser for studerende

Det er stadig sværere at finde en studiebolig

Det er altid en kamp at finde den rette studiebolig, og for studerende der søger ind forskellige steder i landet, er det svært at vide, hvor man skal gå i gang med boligsøgningen. 

Derfor er august og september altid kaotiske måneder, hvor tusinder af studerende leder efter bolig i mange af de samme områder, og det forsøger Airbnb at gøre noget ved. 

Ifølge undersøgelser fra Airbnb, vil mere end 3300 unge i alderen 18 - 24 gøre brug af Airbnb og bo hos private i København og Aarhus, i de første uger efter studiestart - det er en stigning på 10% i forhold til sidste år. 

Airbnb opfordrer nu deres værter, til at tilbyde de studerende, der vælger at booke sig en for en uge eller en måned rabat, så de får en lettere start på det nye liv. 

”Vores mission er at skabe en verden, hvor enhver kan høre til overalt, og vi synes det er dejligt, at så mange værter på Airbnb i København og Aarhus er villige til at åbne dørene for unge studerende. Vi håber, at vores råd og anbefalinger kan være til hjælp for begge parter, og at de studerende får en så god start som muligt på deres nye studieliv,” siger Hadi Moussa, general manager for Airbnb i Nordeuropa.

I forbindelse med tiltaget, har Airbnb lavet en side, der guider både studerende og værter omkting tiltaget, det kan du læse meget mere om her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce