Connery

AIAIAI: Hvorfor har det danske lydmærke fået godt fast i DJ's og andre professionelle i musikindustrien?

Mange mærker hævder at være foretrukkent blandt mange. AIAIAI har noget at have det i

Siden AIAIAI blev grundlagt tilbage i 2006, har det opbygget sig et godt renommé, og har en særlig plads hos mange professionelle i musikindustrien - og ikke kun hos DJ's. 

Det er den slags renommé, der ofte lyder for godt til at være sandt, eller til at være en tilkøbt titel, men efter selv at have dykket ned i mærkets seneste trådløse model af hovedtelefoner, forstår jeg det meget bedre. 

Here's the thing: Headphones, uanset hvor god kvalitet, bliver slidt op med tiden - og især hvis du bliver brugt heftigt af professionelle kunstnere. Derfor oplever man ofte, at stå med et sæt lækre hovedtelefoner, som har fået knækket et kabel eller slidt hovedpuderne til laser - og så er det ekstremt surt, at stå med et sæt ellers udmærkede headphones, som kræver en ny investering, fordi man ikke lige kan få fat i reservedele - eller at det ikke kan betale sig.

ANNONCE
AIAIAI's modulære koncept gør det både let at udskifte dele - men også til en ægte oplevelse at modtage et sæt nye headphones til montering! - AIAIAI: Hvorfor har det danske lydmærke fået godt fast i DJ's og andre professionelle i musikindustrien? AIAIAI's modulære koncept gør det både let at udskifte dele - men også til en ægte oplevelse at modtage et sæt nye headphones til montering!

Det er et problem som AIAIAI har været hurtige til at se - og hjertet i deres forretning er et super modulært design, hvor man både kan skifte reservedele og styling efter behov - uanset om det er på grund af slid, eller fordi man vil lave en hovedtelefon, der adskiller sig fra de andre i nærheden af pulten. 

Det er en slags design der medfører end indboende bæredygtighed - fordi levetiden er markant forlænget, når det rent faktisk er muligt at købe en erstatning til den lille dims, der lige er knækket. 

ANNONCE
AIAIAI: Hvorfor har det danske lydmærke fået godt fast i DJ's og andre professionelle i musikindustrien?

TMA-2 er det aktuelle design, som AIAIAI løfter deres løbende innovationer igennem - og hovedtelefonen kommer i et væld af konfigurationer - lige fra letvægts-headphones til studiekvalitet - og altså nu også i en række trådløse varianter, som bygger videre på den fine lydteknologi, med god kvalitet trådløs lyd i kraft af Bluetooth 5.0. 

Resultatet er, at man løbende kan opgradere sine headphones, i takt med behovet - og det spænder over mere end sliddele - så man eksempelvis kan dække sine højttalere med dæksler af forskellig materialesammensætning - som også har en stor indvirken, på den lyd der blæses ind i ørekanalen. 

Det er fandme en smart måde, at sælge hovedbøffer på!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce