Connery

AG København indtager Danmark

Den københavnske vestegn har i den grad genopfundet håndbolden.

agkbh.dk - AG København indtager Danmark agkbh.dk
I skrivende stund er AG København ved, at spille deres første kamp i herrernes håndboldliga - modstanderen er de regerende danske mestre i form af Aab Håndbold.

Man kan vel mest af alt, kalde det er kærkommen mulighed for oprykkerne, for at hilse på i det fineste selskab i håndbolddanmark. Eller er det ikke nærmere omvendt?

I mine øjne er det klart AG København, der har budt mestrene velkommen i løvens hule (her er lidt ironi anvendt). AG København (med Kasi-Jespers pengetank) har i den grad formået at skabe noget nyt i dansk håndbold. Noget vi aldrig har set før, i form af show, tilskuerrekord, rekord over antallet af profiler på samme hold og rekord for mærkelige spilletrøjer.

Jeg både glædes og væmmes ved AG København, for egentlig præsterer de nok det, som FCK forsøgte i sin tid da de havde deres første sæson, nemlig at vinde alt i deres første sæson og det med et budget, der kunne drive et mellemstort afrikansk land.

Det er utrolig ærgeligt at penge på den måde skal bestemme hvem der ligger i toppen og hvem der ikke gør, men selv sporten regeres jo af finanserne. 

Glædeligt er det dog, at så store profiler som Boldsen, Mikkel Hansen, Hvidt, Gudjonsson på dansk jord. Det kan da kun give et boost for dansk håndbold - og presse de i forvejen overbookede håndboldhaller i København. 

29-25 blev dagens resultat og jeg skal nok undlade, at komme med et kampreferat, for det kommer der rigeligt af i dagspressen.

Mit bud på et succeskriteriet for AG København i kommende sæson:

- Vinder af pokalen

- Dansk Mester 2010/11

Dette sker højst sansynligt med blot to knebne nederlag i løbet af sæson'en, som begge kommer på udebane. Muligvis mod Kolding og BSV.

Hvad er dit bud?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce