Connery

Afsløringen af PlayStation 5 Pro venter lige rundt om hjørnet: Sony teaser "teknisk præsentation"

I skrivende stund er en af gaming-branchens dårligst bevarede hemmeligheder, den om PlayStation 5 Pro. 

Den forventede opgradering af den populære PS5-konsol har gennem de seneste måneder været dækket i en række lækager fra troværdige kilder, og den seneste store informationsrunde afslørede at den kommende Pro-model fra Sony skulle præsenteres allerede i september 2024. 

En præsentation af en kommende opgraderet version af den meget populære spillekonsol fra PlayStation ville nu også give ualmindeligt god mening at placere i september. Vi har netop overstået sommerferieperioden og alle efterårets spilannonceringer kom på plads med GamesCom-messen i slutningen af August. 

På nuværende tidspunkt ser gamere frem til vinterhalvårets store spiludgivelser - og tidsvinduet inden julehandlen er lige akkurat stort nok, til at gamere kan nå at få smækket en ny PlayStation på ønskesedlen. 

På PlayStations officielle blog har man nu teaset en "teknisk produktgennemgang" til 10. september 2024. 

 Her lyder den sparsomme, men helt officielle udmelding, at Mark Cerny, chefarkitekten for PlayStation 5-konsollen, vil fremgive en 9 minutter lang præsentation, der fokuserer på PlayStation 5 og konsollens innovationer indenfor spilteknologi. 

Mark Cerny står blandt andet bag en del af tankearbejdet bag PlayStation Vita, PlayStation 4 og PlayStation 5.

PlayStation 5 runder til november sin 4-års fødselsdag, og det betyder at den aktuelle konsol har eksisteret et år længere, end PlayStation 4 havde, da den fik sin Pro-variant lanceret. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt