Connery

Afsløring: Fønix bliver Danmarks vildeste rutsjebane, med flere momenter af vægtløshed og verdens første stall loop

Tag en virtuel tur i den nye forlystelse

Fårup Sommerland har nu hævet baren for hvor vild en rutsjebanetur man kan købe sig til i Danmark. 

Den nye rutsjebane Fønix er netop blevet afsløret - og ifølge Fårup Sommerland er den "Danmarks ubetinget største rutsjebane."

ANNONCE
Teknisk info på Fønix - Fårup Sommerland - Afsløring: Fønix bliver Danmarks vildeste rutsjebane, med flere momenter af vægtløshed og verdens første stall loop Teknisk info på Fønix - Fårup Sommerland

Rutsjebanen får en topfart på 95 km/t og en højde på op til 40 meter, og er dermed den hurtigste og højeste rutsjebane i landet, når den står færdig. Dertil får man en længde på 905 meter - som gør Fønix til den længste loop-rutsjebane i landet. 

ANNONCE
Fårup Sommerlands direktør Niels Jørgen Jensen ser frem til at Fønix skal hjælpe parken med at rejse sig fra "corona-asken" Foto: PR - Afsløring: Fønix bliver Danmarks vildeste rutsjebane, med flere momenter af vægtløshed og verdens første stall loop Fårup Sommerlands direktør Niels Jørgen Jensen ser frem til at Fønix skal hjælpe parken med at rejse sig fra "corona-asken" Foto: PR

Samtidig bliver Fønix den første rutsjebane i verden med et såkaldt stall loop, hvor det klassiske loop kombineres med en omvendt camelback, som giver en oplevelse af vægtløshed i 2,5 sekunder. Fårup Sommerland-direktør Niels Jørgen Jensen forventer, at Fønix’ nyskabende design vil føre international opmærksomhed med sig: "Det er første gang, at verden ser en rutsjebane med dette helt unikke design. Derfor forventer vi også, at Fønix vil blive et trækplaster for nogle af verdens mange rutsjebaneentusiaster, der vil komme til Danmark for at prøve en rutsjebane med en ganske særlig opbygning."

Det nordjyske sommerland fortæller, at Fønix vil stå færdig i påsken 2022 - resultatet af en investering på næsten 100 millioner kroner! Andre der glæder sig?

Tag en virtuel "tur" i Fønix i videoen herunder:

ANNONCE
Fønix - Fårup Sommerland
Del

Seneste nyt

Annonce