Connery

Aerosmith - Music From Another Dimension [Anmeldelse]

Rockveteraner på smalkost

2 ud af 6 stjerner
Label: Columbia
Kunstner: Aerosmith
Titel: Music From Another Dimension
Releasedato: 6. november 2012
Aerosmith - Music From Another Dimension [Anmeldelse]
Når man har et bagkatalog, der indeholder landeplager som "Love In An Elevator", "Crazy", "Janie's Got A Gun" og ikke mindst "Cryin'" (og mange andre), så er det noget af en opgave, at levere et album efter otte års fravær.

Hårdrockveteranerne har med "Music From Another Dimension" leveret et habilt stykke arbejde, der sikkert kunne få et ukendt band i rotation på lokalstationerne, men når man taler om en mastodont som Aerosmith, så virker det hele en smule ligegyldigt, lidt for planlagt og uden episke højdepunkter.

Jeg savner stort den følelse af at de gamle drenge er tilbage og klar til at sparke mit anlæg i smadder og efterlade min stue hærget, som kun Aerosmith kan gøre det.

Enkelte peaks på albummet må dog være numre som "Street Jesus", der momentvis åbner op for den ægte omgang Aerosmith, sjæleren "Could Have Been Love", der leder tankerne hen på "Crazy" og "Cryin" og ikke mindst "Out Go The Light", der oprigtigt fik mig til at smile.
Der skal dog mere end tre numre til, for at trække et helt album med 15 skæringer - og hvad sker der lige for en duet med Carrie Underwood? Der går simpelthen for meget country i den!

Tracklist:

1. LUV XXX
2. Oh Yeah
3. Beautiful
4. Tell Me
5. Out Go The Lights
6. Legendary Child
7. What Could Have Been Love
8. Street Jesus
9. Can’t Stop Loving You
10. Lover Alot
11. We All Fall Down
12. Freedom Fighter
13. Closer
14. Something
15. Another Last Goodbye

Music From Another Dimension hører nok til i en anden dimension, for andet end en rodet omgang baggrundshyggemusik er der ikke lagt op til - desværre!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce