Connery

Advance Patrol - Aposteln

Middelmådigt album fra svenske Advance Patrol.

2 ud af 6 stjerner
Fotos: www.advancepatrol.se

Svenske Advance Patrol (AP) er en trio bestående af Lucutz, Juan Havana og Gonza. I 2003 udgav gruppen deres anmelderroste debutalbum 'Utskrivna' og nu er det så tid til efterfølgeren; 'Aposteln'. For god ordens skyld vil jeg sige at jeg ikke har hørt 'Utskrivna' og derfor ikke kan vurdere om 'Aposteln' er bedre eller dårligere. Men jeg må indrømme at jeg under alle omstændigheder ikke er videre begejstret. Det er da ganske udmærket hiphop og de tre drenge kan da også deres kram hvad angår at skrive tekster. Men der er desværre kun ganske få numre på albummet der virkeligt fænger.

 

Et af de numre der fanger er 'Ett Land Som Är Tryggt'. Nummeret handler om at komme til et andet land som flygtning, og både beat og tekst går i dette nummer op i en højere mening. I det hele taget er der en dybere mening med de fleste af AP's tekster - uden tvivl et eksempel på den politisering man i de seneste år har set indenfor musikbranchen, især indenfor hiphop.
ANNONCE
Advance Patrol - Aposteln
Desværre er 'Aposteln' på trods af meningsfulde tekster og gode beats ikke noget ekstraordinært album. Det er på ingen måde et dårligt album, men jeg tvivler stærkt på at det kan opnå succes udenfor Sverige. Det får i hvert fald ikke nogen fast plads i mit anlæg...

 

Besøg Advance Patrol deres egen hjemmeside; www.advancepatrol.se
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce