Connery

Adobe er på vej med en vild ny kamera-app til iPhone og Android

Adobe Photoshop Camera


Adobe, der er bedst kendt for deres portefølje af programmer for kreative; Photoshop, Premiere Pro, Illustrator etc., er på vej med et nyt produkt til den brede forbruger. 

Der er tale om den nye app Adobe Photoshop Camera, som lyder virkelig lovende. 

Appen er en dedikeret kamera-app, som alternativ til din smartphones integrerede af slagsen - det er især kærkomment på Android-markedet, hvor nogle producenter leverer fantastiske kameraer, med knapt så fantastiske apps. 

Photoshop Camera benytter Adobes kunstige intelligens Adobe Sensei.

ANNONCE
Adobe Photoshop Camera

Den kunstige intelligens er i stand til at foretage automatiske forbedringer og justeringer på dine fotos, i øjeblikket de bliver taget. 

Samtidig kan brugere også selv tilføje en række forskellige effekter, for at tilpasse deres fotos til deres egen smag. Og det er ikke klassisk manuel fotoredigering. Det kan blandt andet klare quick-fixes som ændret belysning, støjreducering og andre finesser. 

Jovist, mange af disse ting kan i dag klares, ved at køre et foto gennem en række forskellige apps, men her kan det hele klares i et take, og det er da potentiale til i hvert fald at gøre livet lettere for mange håbefulde instagrammere - og hobby mobilfotografer.

Integrationen med Adobe er selvfølgelig tænkt længere. Appen gemmer selvfølgelig alle de originale kameraskud uden redigeringer, og det vil også være muligt at exportere billeder direkte til det traditionelle Photoshop, som PSD-filer, for videre redigering. 

Adobe fortæller, at Appen lanceres bredt i løbet af 2020, men lige nu, er det muligt at melde sig til en begrænset beta-test

Appen bliver tilgængelig på smartphone der opfylder mindstekravet til styresystemet iOS 12/Android 9 eller over. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce