Connery

Adidas Victorinox EQT 93

Schweizerkniven fusionerer med Adidas' retrosko

Adidas er endnu en gang ude med en collab-sneaker, og denne gang er det hverken Lego, Disney eller Kanye, men derimod schweiziske Vicotrinox, der i særdeleshed er kendt for deres schweizerknive. 

Samarbejdet kommer i forbindelse med schweizerknivens 125-års jubilæum, og resultatet er en limiteret sneaker - og en kniv, specielt kreeret til samarbejdet. 

ANNONCE
Adidas EQT 93 Victorinox - Adidas Victorinox EQT 93 Adidas EQT 93 Victorinox

Skoene er et sæt adidas EQT 93, der har fået en omgang af Victorinox' brandfarver, men også detaljer som Victorinox-logo og en hælkappe med mønster efter Damascus-stål. 


Sideløbende med skoene, har Victorinox kreeret en foldekniv, der komplimenterer skoen. Victorinox Classic SD Solemate Limited Edition kommer med et lille knivblad, en neglefil/skruetrækker, et pincet, tandstik og en foldesaks. Kniven følges af et etui i nappalæder, der er designet til at kunne sættes fast på Adidas-sneakeren, så man kan løbe rundt med en kniv på foden... 

ANNONCE
Victorinox Classic SD Solemate - Adidas Victorinox EQT 93 Victorinox Classic SD Solemate

Pris og tilgængelighed

Adidas EQT 93 Victorinox skoene har fået en vejl. salgspris på $75 - og mens de ikke kommer til Danmark, er det muligt at finde den i udvalgte butikker, hvis sommerferien går til USA, Canada, Mexico, Brasilien, Thailand, Japan, Australien, New Zealand eller Sydafrika.

Victorinox Classic SD Solemate kniven forhandles i Victorinox-butikker i USA, Canada, Mexico, Brasilien, Pery, Singapore, Thailand, Hong King, Kina, Polen, Tyskland, Frankrik, England, Schweiz og Østrig. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt