Connery

Adidas fordobler produktionen af sneaks lavet med bjærget plastik fra havene

Avoid, Intercept, Re-Design

Adidas har allerede fået masser af opmærksomhed, for deres idé om at benytte affaldsplast fra verdenshavene, til at producere nye sko med. Og faktisk har de allerede lavet millionvis af sko, der benytter bjærget affaldsplast. 

Men nu fordobles indsatsen, i en pressemeddelelse fortæller adidas, at de forventer at producere 11 millioner par sko med genbrugt affald i 2019. Det er mere end en fordobling fra de 5 millioner, der blev produceret i 2018. 

ANNONCE
Adidas fordobler produktionen af sneaks lavet med bjærget plastik fra havene

2024-planen

Grunden til den store stigning i produktionen, er at adidas arbejder meget målrettet på deres 2024 plan. 

2024-planen er en overordnet strategi fra Adidas' side, hvor man ønsker at benytte 100% genbrugspolyester i al beklædning og fodtøj, ved udgangen af år 2024.

Dette sker for adidas i stor stil, via samarbejdet med Parley organisationen, der er et globalt netværk for awareness og action omkring verdenshavenes tilstand. 

Her arbejdes der efter Parley A.I.R. strategien, der står for Avoid, Intercept, Re-Design. 

Senest har adidas lanceret en serie af Golfsko, der benytter reclaimed plast, som altså er hentet ind fra strandkanterne. 

Hvis du overhovedet er interesseret, i at gå efter de bæredygtige sko i adidas serier, skal du stadig kigge efter Parley-mærkningen, som gennemgående begynder at fylde mere og mere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce