Connery

Adidas er klar med snøreløse fodboldstøvler

Slut med dobbeltknuder?

Hvis vi ser bort fra den åbenlyse irritation ved snørebånd der går op midt i kampen, så findes der åbenbart også en række andre fordele ved at skrotte snørebånd totalt. 

Adidas har løftet sløret for en ny snøreløs støvle, der efter sigende kommer så tæt på et barfodsspark som muligt, 'uden at gå på kompromis med komfort og stabilitet.'

Det nye støvler, der holder fast i foden uden snørebånd hedder ACE 16+ Purecontrol. 

Snørebåndene er blevet erstattet med tre nøglepunkter, der låser foden fast i støvlen, i samspil med et indvendigt techfit låsesystem. Hm. Det skal nok prøves før det giver mening. Støvlen skulle angiveligt være bedre end modellerne med snører, og giver lige den ekstra promille af præcision. Det er nok ikke en promille der kan mærkes ved serie-bold, men for de store spillere gør det måske. 

Eller måske er det bare et flot marketingstunt, for et par fede støvler. Bedøm selv. 

Under alle omstændigheder får adidas-støvlen premiere i de store ligaer fra den 23. januar, hvor blandt andet Mezut Özil, Ivan Rakitic og Oscar begynder at drible med støvlen. Fra den 30. januar følger endnu flere trop - og så kan der ikke gå længe før vi ser dem i butikkerne. 

Hvis du er klubbens skarpeste angriber, er det nærmest en no-brainer? 

Del

Seneste nyt