Connery

Adele tager James Corden med på den sidste Carpool Karaoke

James Corden siger farvel til The Late Late Show

James Corden har sagt op. Tilbage i slutningen af 2022, blev det annonceret at James Corden efter 8 år, ville stoppe som vært på The Late Late Show, i løbet af foråret 2023. 

Corden har bragt mange grin som talkshowvært gennem årene, men en af de bedste ting han har bragt til bordet, er Carpool Karaoke - Konceptet der siden begyndelsen i 2015, er blevet planket i alle tænkelige variationer, flyttede en overgang ind hos Apple, men nu er det tilbage på Late Late Show, hvor det blev født - til en sidste runde med Corden - og Adele. 

Rollerne er vendt rundt i den sidste Karaoke, i stedet for at lade Corden være interviewer, er det Adele der vækker Corden (Brutalt) og tager ham med på en køretur, hvor hun interviewer ham om hans historie med Carpool Karaoke. 

Tjek den sidste Carpool Karaoke her: 

ANNONCE
Carpool Karaoke

Under Carpool Karaoke afslører Adele, at hende og Corden har haft en stærk privat relation, og at Corden og hans kone, har hjulpet Adele gennem nogle svære tider - og i samme ombæring, afsløres det at Adeles sang 'I Drink Wine', er inspireret af en seks timer lang samtale de to har haft. Deep stuff. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce