Connery

Adam Sandler slår rekord! – på den ufede måde

Drengerøven, som normalt har humoren i sin hule hånd, har i år ramt bunden hårdere end en eskimo efter en flaske vodka!

De fleste filmelskere kender Adam Sandler fra hans unge dage i filmene Happy Gilmore og Billy Madison. Den yngre generation kender ham nok derimod fra Click, Zohan og Grown Ups, som alle indeholder den samme energi og humor, som gør Adam Sandler til en fantastisk komiker gennem tiden.

Sandler ejer filmselskabet Happy Madison (opkaldt efter de to tidligere nævnte film fra 95’ og 96’ Happy Gilmore og Billy Madison), og enten hader man eller også elsker man hans humor. Efter en middelmådig succes med Grown Ups i 2010 er det for tiden gået en smule ned ad bakke, og den for nyligt dvd-aktuelle The Zookeeper gav heller ikke mange grin fra sig i stuerne.

Men nu har han for alvor ramt bunden! Da det årlige Razzie Awards løb af stablen den 1. april, fik Adam Sandler ikke mindre end alle samtlige kåringer med sig hjem i sammenhæng med hans nyligt biografaktuelle komedie, Jack and Jill.
ANNONCE
Adam Sandler slår rekord! – på den ufede måde
Og nu tænker du sikkert "godt klaret, Sandler!". Men næh nej. For folk der ikke ved det, er Razzie Awards en årlig hyldest af de værste film, som har ramt det store lærred i det gældende år. Dårligste skuespillere, dårligste manuskript, dårligste sequel, you name it.

En gruppe betalte filmkendere med en hvis ekspertise indenfor underholdningsbranchen, kigger på årets forløb og udplukker creme de la revl.
ANNONCE
Adam Sandler slår rekord! – på den ufede måde
Jack and Jill støvsugede salen for samtlige statuetter og slog rekord som den første film nogensinde, som hev alle samtlige svinere med sig hjem. Her kan man snakke om en fail af Hollywood’iske dimensioner!

Kigger man på traileren til filmen ser den heller ikke just ud til at være noget, som er værd at smide en biofrafbillet efter - og skulle man være så hjernedød, at tage sin dame med ind og se den på første date, skal man nok ikke regne med flere. Filmen virker mere som en dårlig parodi på en parodi, og den eneste tanke man sidder tilbage med er "are you fucking kidding me!?"
ANNONCE
Adam Sandler slår rekord! – på den ufede måde
Vi må håbe at Sandlers forklaring på den katastrofale ydmygelse bunder i en tur på den lokale bodega, hvor et par tequila-shots for meget med vennerne, endte ud i et forfærdeligt væddemål. Hvor han tabte..

Vi giver Sandler en chance for at genvinde sit coole image, når Grown Ups 2 rammer biograferne engang i fremtiden.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce