Connery

Adam Driver er klar som Enzo Ferrari er klar til streaming i 'Ferrari' Biopic

Skal du se den dramatiserede fortælling om det legendariske bilmærke

Michael Mann Har haft lidt blandet held som instruktør, men selvom han måske ikke skaber direkte mesterværker, har han altid haft et flair for at lave flotte visuelle præstationer og store budgetter, senest med Miami Vice, Public Enemies, Blackhat og den roste serie Tokyo Vice. 

Filmen Ferrari, der gik i biograferne i efteråret 2023 er hans seneste instruktør-rolle, og mens den biopic-filmen ikke havde hamrende succes i biograferne, er den nok stadig et kig værd, når den nu rammer streaming den 24. februar 2024. 

Som en dramatiseret biografi-film, dykker Ferrari ned i historien om Enzo Ferrari og hans store kamp for at forberede sig til Mille Miglia løbet i 1957. 

Det er nu 2. gang på få år, at Michael Mann har været med til at sætte en skuespiller op som Enzo Ferrari - først med skuespilleren Remo Girone i filmen Le Mans '66, og denne gang med den væsentlig yngre Adam Driver, der skal spille en yngre version af racerkøreren, der skabte sit eget bilmærke. 

Star Wars-stjernen er i øvrigt allerede i træning til at spille karakterer med italienske rødder, i 2021 havde Adam Driver nemlig rollen som Maurizio Gucci i biopic-filmen 'House of Gucci'. 

'Ferrari' kan streames på Prime Video fra 24. februar 2024.

ANNONCE
Ferrari - Trailer
?si=HkbSa-q3MhvvIUnT
Del

Seneste nyt

Annonce