Connery

Activision lader våben og operators følge med over i næste Call of Duty-udgivelse

Tweet bekræfter at in-game items følger med fra den aktuelle udgave af CoD til den næste.

En af de helt store hovedpiner, for dedikerede Call of Duty-fans, er at man ved hver udgivelse - af det praktisk talt årligt udgivne spil - bliver nulstillet i alt. Det giver selvfølgelig mening i forhold til levels, der er en integreret del af gameplayet, men hvordan med ting man har optjent og eller købt i spillet?

Activision har tidligere fået en del klager over, at in-game items købt i deres spil ikke følger med konto-indehaveren til næste spil - det var især en udfordring med overgangen i free-to-play gamet Warzone, hvor der ved overgangen til Call of Duty: Modern Warfare 2 og Warzone 2.0 røg en hel del skins, operators, våben og blueprints. 

Det har egentlig været normal praksis for spilserien at nulstille, men nu tyder alt på, at det ændres til næste Call of Duty-udgivelse. 

ANNONCE

I hvert fald har spillets officelle Twitter-konto udgivet et tweet, hvori de spørger deres brugere om operatører, våben og bundles skal følge med spilleren ind i Call of Duty 2023. Svarmulighederne her er 'Ja' og 'Ja, hvornår afsløres spillet?'. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt