Connery

Acer Predator Helios kan vise 3D-indhold uden behov for briller

Den specielle skærm fra SpatialLabs klarer magien

For et par år siden forsøgte filmskabere og TV-producenter at få 3D-teknologier til at blive den næste store ting - det skete ikke rigtig, men til gengæld udviklede der sig en niche indenfor 3D gaming, og her rykkes teknologien frem skridt for skridt.

Acer har netop præsenteret en ny gamer-laptop, der benytter en speciel SpatialLaps skærm, som bringer brillefri, stereoskopisk 3D til gaming-verdenen. 

ANNONCE
Acer Predator Helios kan vise 3D-indhold uden behov for briller

SpatialLabs TrueGame er et nyt program, der bringer stereoskopisk 3D ind i spilverdenen, så spillerne kan opleve deres yndlingstitler i deres sande pragt. Dette er muligt, fordi spil for det meste er skabt med tre dimensioner i tankerne: udviklerne inkluderer oplysninger om dybde i hver scene og hvert objekt, de bygger. SpatialLabs udnytter disse allerede eksisterende oplysninger for at præsentere spillene i stereoskopisk 3D. Der vil være en dedikeret forud konfigureret profil til rådighed for hver spiltitel blandt de mere end 50 nye og klassiske titler ved lanceringen for at give spillerne en problemfri oplevelse med deres yndlingsspil, og der vil løbende blive tilføjet profiler til at dække yderligere titler fremadrettet.

SpatialLabs-oplevelsen skabes ved hjælp af en kombination af en eye-tracking-løsning, en stereoskopisk 3D-skærm og realtids-renderingsteknologier. Skærmen på Predator Helios 300 SpatialLabs Edition gaming laptop består af et 15,6" UHD 2D-panel i UHD med en lenticular-linse med flydende krystal, der er limet ovenpå, og som tilsammen danner et innovativt modul, der kan skiftes frem og tilbage mellem 2D- og stereoskopisk 3D-visninger.

For at kunne trække de krævende 3D-spiltitler, er Acer Predator Helios 300 SpatialLabs Edition udstyret med en forholdsvis heftig hardware: 

Intel Core i9-processor, Nvidia Geforce RTX 3080 grafikkort, 32 GB RAM, og lynhurtige NVMe flashdrev til lagerpladsen. 

 

Pris og tilgængelighed

Acer Predator Helios 300 SpatialLabs Edition lander i Danmark i september 2022, hvor den vejledende salgspris lyder på 28.449 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce