Connery

Acer Predator 21 x

Seriøs gamer bærbar med buet skærm

Acer Predator 21 x

Selvom buede skærme er en forholdsvis ny udvikling i verdenen af

computere og tv, så er der indtil videre blevet lavet nogle rimelig fede skærme, og der vil helt sikkert komme mange flere af sådan nogle produkter.

Og her er der et par argumenter til at understøtte disse skærme: Man får opfattelsen af et bredere synsfelt og en kontrast forbedring på mellem 1,5 til 1,8 gange mere end en standard fladskærm. 

Samsung og LG er de to virksomheder, der klart er de bedste med hensyn til udvikling af buede skærme. Eller snarere var. Fordi Acer er kommet på banen med en produkttype, der tidligere var uberørt: Nemlig en bærbar med buet skærm.


Acers Predator 21 X - de 21 står for antallet af diagonale tommer af skærmplads - den er ikke bare verdens første bærbar med buet skærm; det er også en imponerende maskine, hardwaremæssigt. Den er udstyret med en 2560 x 1080 opløsning G-SYNC display, dobbelte NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI grafikkort, Acers gamingcentrerede eye-tracking teknologi, og et mekanisk tastatur med Cherry MX switches.

Og til at håndtere den medfølgende teknologi, er den installeret med 5 blæsere ombord. Der er ikke nogen nærmere oplysninger omkring en udgivelsesdato eller en mindstepris på denne alt for vilde bærbar, men der forventes at komme flere oplysninger inden for de næste par måneder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt