Connery

Acer lancerer komplet produktlinje for digitale skabere

Acer ConceptD

Acer lancerede for nyligt en kæmpe omgang nye produkter - og en stor del af dem, er en del af deres nye ConceptD-serie, der er målrettet kreative sjæle som filmskabere, animatorer og andre med behov for maksimal performance. 

ConceptD er en serie der spænder over high-end desktops, notebooks og skærme der er optimeret til både professionelle og amatører i de kreative discipliner. 

ConceptD 900 er en highperformance desktop med to Intel Xeon Gold 6148 processorer med intet mindre end 40 kerner og et Nvidia Quadro RTX 6000 grafikkort. 

ConceptD 500 er en high-end desktop med octa-core Intel Core I9-9900K Processor der er klokket til 5GHz og som kan håndtere to Nivida Quadro RTX 4000 grafikkort.

Desuden en række ConceptD notebooks i lækre farver og formvarianter, og en række skærme, der er kalibreret efter højeste standarder. 

Priserne på de forskellige maskiner er endnu ikke offentliggjort i Danmark, men forvent at finde maskiner i den ret pebrede ende.  

Du kan finde mere information om ConceptD-serien på Acers hjemmeside. 

ANNONCE
Acer ConceptD Introduktion
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt