Connery

Acer frister kreative professionelle med alternativer til Mac

ConceptD er en serie lækre laptops og desktops der har specifikationerne med sig

Vi er for længst forbi de tider, hvor kreative mennesker som grafikere, filmskabere og designere, var bedst tjent med at vælge en form for apple-produkt, for at kunne udføre deres arbejde bedst muligt. 

Men det har ikke gjort hverken iMac eller Macbooks mindre populære - nok ikke mindst på grund af deres lækre design, der er en tydelig faktor i valget af arbejdsmaskine - foruden selve ydelsen. 

Flere PC-fabrikanter går dog efter de samme brugere, og hos Acer er det gjort hamrende tydeligt, i deres ConceptD-serie, der forsøger at kombinere hamrende høj performance i et genkendeligt design. 

For nyligt løftede de sløret for en ny række laptops og desktops, der tager konkurrencen op, med god grund. 

Fælles for ConceptD serien er det, at der er fokus på at levere maskiner der kan levere en både kraftfuld og solid performance, i et meget udtalt design. Hele serien byder på gode skærme med hurtig tilpasning og styring af forskellige farveprofiler. 

ANNONCE
Acer frister kreative professionelle med alternativer til Mac

ConceptD 7 Pro

Denne maskine er top of the line or konventionelle arbejds-laptops hos Acer. Maskinen kommer med en 15.6" 4K skærm, den er 17.9 mm tyk og vejer 2.1 kilo. 

Indvendigt trækker den på 9. generation intel Core i7-processor og det kraftige NVIDIA RTX 5000 grafikkort, der udmærker sig til både ingeniørarbejde, designstudier og softwareudviklere, der både kræver ydelse og fleksibilitet. 

Pris og tilængelighed: Fra 19.499,- tilgængelig fra 4. kvartal 2019.

ANNONCE
Acer frister kreative professionelle med alternativer til Mac

ConceptD 9 Pro

Denne maskine er et regulært monster, der i virkeligheden er sat i verden, for at kunne vise, at en laptop kan overgå langt de fleste desktops, hvis man virkelig vil. 

Den specielle konstruktion er tidligere set på nogle af Acers gaming-monstre, men funktionsmæssigt passer den nok bedre på kreativt arbejde.

Acers Ezel Aero Hinge gør den 17.3" store 4K skærm i stand til at deje, forlænge og skubbe skærmen, i et væld af praktiske positioner - alt efter om der skal arbejdes direkte med touchskærmen og en medfølgende stylus - eller man ønsker en længere afstand fra skærm til tastatur. 

Skærmen er noget af det ypperste, PANTONE-valideret og dækkende 100% af Adobes RGB-farveskala med en Delta E <1 farvenøjagtighed. 

ConceptD 9 Pro er udstyret med en Core i9-processor og Nvidia Quatro RTX 5000 grafikkort, der skulle være godt behjælpelig med deep learning og AI, tekniske simuleringer og animation. 

Pris og tilængelighed: Fra 43.999, lanceres i 4. kvartal 2019.

ANNONCE
Acer frister kreative professionelle med alternativer til Mac

ConceptD 3

For at det hele ikke skal handle om de allermest utilnærmelige maskiner, vil jeg også fremhæve Acers ConceptD "entry-level"-produkt; den med nummer 3 i produktnavnet. 

Acer ConceptD 3 kommer også med 9. generations Intel Core i7-processor, og et stilrent udseende. Den er udstyret med Nvidia GeForce GTX 1650 grafikkort, og er et produkt, der nok mere passer til professionelle, der lejlighedsvist arbejder med programmer som Photoshop og Premiere Pro. 

Pris og tilængelighed: 9.499 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce