Connery

Acer er klar med nyeste grafik i lækkert afdæmpet gamer-design

Et godt bud på en "sleeper"-gamermaskine anno 2021!

Predator er navnet som Acer har givet deres fuldblods-gamermaskiner i de seneste år, og det aggressivt lydende navn plejer da også at være garant for nogle meget voluminøse og svulmende designformer, der rammer alle de formodede toner, som en "gamer pc" skal gøre. Men mindre kan også gøre det, og i 2021 er man klar med en mere strømlinet laptop, Predator Triton 300 SE. 

Triton 300 SE dropper de allerstørste armbevægelser, men gemmer alligevel på kraftuld hardware, der bæres af 11. generations Intel Core processor og GeForce 30-serien af grafikkort.

ANNONCE
Predator Triton 300 SE - Acer er klar med nyeste grafik i lækkert afdæmpet gamer-design Predator Triton 300 SE

Den bærbare gamermaskine holder en slank profil med en tykkelse på 17.9mm og en vægt på 1.7 kilo. Det til trods er den stadig udstyret med dobbeltblæsere i kølesystemet så maskinen ikke bliver for varm, under gamingen. 

De typiske gamertroper er stadig til stede, omend i en mere skjult manér. Tastaturet er baggrundsbelyst med indstillelige RGB-farver og det tynde 14" display kommer med en opdateringshastighed på 144 Hz. Den estimerede batteritid er 10 timer. 

ANNONCE
Predator Triton 300 SE - Acer er klar med nyeste grafik i lækkert afdæmpet gamer-design Predator Triton 300 SE

Predator Triton 300 SE er en fin lille afstikker fra stereotypen, og der skal helt sikkert være folk, der falder for den lille stilsikre maskine, der har rigeligt af gamingpower, til at tilfredsstille den gennemsnitlige gamer. 

Maskinen sælges fra Marts 2021 til en vejledende pris på 11.499 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce