Connery

Accessories på internettet

Vi vil i fremtiden tjekke netshops ud - I denne omgang har vi tjekket Trendfigther og i fremtiden vil vi sammenligne forskellige shops inden for forskellige kategorier...

Trendfighter.dk vil som navnet antyder kæmpe, for at være nummer et på markedet.

Siden maj, hvor butikken åbnede er der kommet over 600 forskellige produkter til.

Det kræver mange ting for, at kunne kalde sig nummer et på internettet - ting som levering, kundeservice, priser og ikke mindst kvalitet skal være i orden - specielt for at vi drengerøve gider handle der.
ANNONCE
Accessories på internettet
Det første som møder os da vi kommer ind på siden, er en overskuelig hjemmeside, hvor der er en oversigt over de 8 mest solgte produkter - både til ham og til hende (så der er også mulighed for købe julegaven til hende, uden at gå helt galt i byen).

Jeg mangler egentlig ikke noget bestemt, men sitet indbyder til at surfe lidt rundt, og efter at gøre dette, er der alligevel kommet et par ting i kurven.

Selve bestilling er så enkelt, at man kan kalde den idiot sikker. Ikke noget med at skulle udfylde alt muligt, med antal sko man har derhjemme osv., nej kun de mest nødvendige information - navn, adresse og email.

Betalingen forgår via bankoverførsel eller med betalingskort - hvor der er en hav af muligheder - dejligt endelig at se en butik, som ikke har sat sig fast på 'egoist-dankort' men der også er mulighed for at bruge Visa eller Mastercard som i resten af verden.

Jeg bestilte mine varer torsdag aften, og om onsdagen, altså en hel uge efter ankom den kære Postmand Per, med en fin lille solid kasse.

Jeg havde bestilt følgende ting:
ANNONCE
Accessories på internettet
- Slips Ameno, Rød
- Bælte med hvide sting, sort
- Solbrille Pilot, mørkegrå med spejlglas
- Shuttershades, sorte

En af de ting, som jeg altid er nervøs ved når jeg bestiller varer på nettet, er kvaliteten. Den frygt blev dog gjort til skamme her.

Allerede da jeg får kassen i hånden af postmanden, dufter den næsten af kvalitet.
 
En fin lille blå kasse, som var lige til at åbne og nede i den lå mine varer pænt pakkede sammen - Så nu var det i gang med at afprøve tingene....

Alle tingene var pakket ind i små poser, og det første jeg fik åbnet var det røde slips fra Ameno. Her er tale om et 100% silke, hvilket man tydeligt kan mærke - utroligt lækkert - den samme oplevelse fik jeg, da jeg pakkede læderbæltet ud.

Noget af det, som jeg har været mest spændt på, er solbrillerne. Nettet flyder med billige 'kina' briller, og jeg syntes altid, man bliver skuffet. Denne gang tror jeg dog, at de har været hos en optiker og købe brillerne, for her er tale om nogle solbriller, som har den rigtige vægt og som sidder perfekt!

Shuttershades, den dejlige sommer dille som Kanye Wests var skyld i med hans musik video, er også i kassen. Jeg har aldrig været stor tilhænger af dem - og må også indrømme, at det desværre ikke hjalp  selv at få dem på - man føler sig altså lidt dum (det er måske også meningen?).

Konklusion
www.Trendfighter.dk
har helt klart et stort udvalg i accessories, det er der ingen tvivl om - og jeg kan hermed også bekræfte at kvaliteten er i top! Leveringstiden var for lang, en hel uge er bare ikke godt nok, hvis man bestiller onsdag aften, og håber på at have sit shit til lørdags bytur.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce