Connery

Absolute Garbage ude nu

Opsamlingsalbum fra Garbage. Byder bl.a. på "Tell Me Where it Hurts" samt en række remix

Absolute Garbage ude nu
"Affald" kalder de sig. Og albummet hedder "Absolut affald". Ikke umiddelbart særlig attraktivt at købe. Men det kan varmt anbefales. Det byder på meget mere, end bare at være et opsamlingsalbum.

I 1994 blev bandet formet og består af Shirley Manson (vokal), Duke Erikson (guitar, keyboards), Steve Marker (bas, guitar) og Butch Vig (trommer). I 2005 opløste bandet sig under indspilningerne af "Bleed Like Me", men de fandt heldigvis sammen igen. "Absolute Garbage" er ikke bare et opsamlingsalbum, der viser, at bandet stadig er i gang, de er faktisk aktuelle med det nye nummer: "Tell Me Where it Hurts", som man har kunnet høre i noget tid som single.

Albummet opsamler ikke bare deres hits (som 'Stupid Girl' eller James Bond temaet "The World is not Enough"), det har også en bonusdisk. Denne disk er blevet remixet af U.N.K.L.E. ('The World is Not Enough'), Todd Terry ('Stupid Girl'), og også af bandet selv ('It's All Over but the Crying' på disk 1 og 'Bad Boyfriend' på disk 2).

Det vil være for let at udelukke bandet bare pga. deres navn. De laver rigtig god musik, og dette opsamlingsalbum, der oven i købet byder på et nyt nummer samt diverse remix, byder på mange kvaliteter. Både for nye lyttere, men sandelig også for de habile fans.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce