Connery

About Vintage Stagediver: Nu kan du få Roskilde Festival på håndleddet

Når du ikke kan komme til Roskilde Festival, må Roskilde Festival komme til dig!

Udgangspunktet for den seneste kreation fra About Vintage minder om et nyklassisk dykkerur - en sport og holdbar konstruktion der er lige så flot som den er holdbar.

Men her er der altså ikke tale om almindelig dykning, der er tale om stagediving. 

I samarbejde med Roskilde Festival har danske About Vintage lanceret et helt specielt ur, der har fået navnet About Vintage Stagediver

Uret lanceres som en markering for Roskilde Festivals 50-års jubilæum, og indeholder et helt specielt fysisk minde: Nemlig et lille stykke af den originale teltdug fra orangescene - indlejret i urets bagkasse. 

Urkassen måler 39.5 mm i diameter - og kommer med enten en sort eller hvid skive - begge med sort drejekrans - og en ekstra lille detalje i en orange prik som hovedmarkør på kransen. Uret kommer også med to remme - En sort silikonerem og en sort NATO-rem. 
Hvis du føler, at uret skal have lidt ekstra, tilbydes der også gratis indgravering - som passende kan benyttes til at notere egen favoritoptræden fra Roskilde Festival, gennem årene. 

ANNONCE
About Vintage Stagediver med et stykke af Orange Scene - About Vintage Stagediver: Nu kan du få Roskilde Festival på håndleddet About Vintage Stagediver med et stykke af Orange Scene

Foruden About Vintage egen tekst på urskiven, finder vi altså også en lille detalje i inskriptionen "1971 Roskilde" i den helt rigtige Roskilde-orange tekstfarve.

En del af omsætningen får til Roskilde Festival fonden

Vi er rigtig glade for samarbejdet med About Vintage. Det varmer at  mærke støtten fra en lokalt forankret virksomhed her i Roskilde, som hjælper til med at holde den orange  fane højt i en svær tid for festivalen, siger festivalens vicedirektør, Christina Bilde. 

About Vintage donerer 25% af omsætningen fra salget af Stagediver uret til fonden Roskilde Festival. 

Pris og tilgængelighed

About Vintage Stagediver er et limited edition ur  - som produceres indtil der ikke er mere orange teltdug tilbage.

Stagediver kommer i to varianter og kan købes fra 19. juni hos About Vintage. Det koster 1899 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce