Abehjerne
Står du og skal have lavet mad i en fart af en eller anden grund?
I de kommende artikler vil jeg bringe artikler om større og mere spændende kogekunst, der vil nok komme restaurantbesøg og meget mere.
I er også velkomne til at komme med forslag til artikler. Kun fantasien sætter grænser. Dog vil jeg forbeholde mig retten til at vælge imellem forslagene, da økonomien også helst skal være med.
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
150 g bacon i tern
1 ds. eller pk. Cocktailpølser
2 store løg
1 ds. hakkede tomater
100 g philadelphia flødeost
salt og peber efter smag
400 g spaghetti
Start med at sætte pastaen over.
Svits bacon i en gryde uden fedtstof og tag det op på en tallerken bagefter.
Hak løget og svits det i det tilbageværende fedtstof. Tilsæt evt. lidt mere.
Bagefter brunes det hakkede oksekød sammen med løgene.
Derefter blandes bacon i sammen med de flåede tomater og flødeost. Det hele bringes i kog.
Cocktailpølserne puttes i de sidste par minutter. Kort tid i varmen betyder at de ikke springer.
Så er der kun tilbage og sige velbekomme.