Connery

Abefest

Når jeg siger abefest, mener jeg abefest!

Abefest
Jeg vil gerne sige undskyld til de danske spritfabrikker, men jeg har holdt en pause med drikkeriet. Det kom sig af en ualmindelig abefest, som jeg har gået og haft en dårlig smag i munden af lige siden. Ikke fordi jeg drak noget forkert. Ikke fordi jeg gik kold, og brækkede mig ud over det hele. Ikke fordi jeg pillede ved en meget stiv pige. Den dårlige smag i munden kommer sig af hele konceptet i abefesten.

Lørdag, klokken er 12.30. Jeg er lige stået op. Min kammerat Claus ringer og spørger, om ikke jeg vil med til fest, hos en flok 16-17-årige gymnasiumtøser. Der skal sgu ikke så meget til for at svare ja til den invitation.

Dagen går med Call of duty 4 på Xbox. Klokken 17.40 sidder jeg i en bus på vej ud mod festen. Angiveligt er festen arrangeret af en 18 årig model, som bor i et kæmpe hus. Hendes forældre er ude at rejse, og jungletrommerne har banket så højt, at selv jeg er inviteret med. Jeg sidder og filosoferer i bussen. Jeg bliver enig med mig selv om, at der må være en større plan med det hele. Jeg har i hvert fald ikke været til abefest de sidste 6-7 år. Primært fordi en af pigerne fra min gamle parallelklasse, fik smadret hele huset.

19.30, Alexander er ankommet. Jeg fisker 4 små flasker Gammel dansk frem. Love potion number 1. Hiver et par øl frem. Sætter mig til mage i lædersofaen, og afventer slagets gang.
Før eller senere vil et par piger blive tiltrukket af de små flasker Gammel Dansk. Før eller senere vil vi drikke dem sammen, og før eller senere vil jeg 'make out' med en 16-17 måske 18 årig ung blondine... Mere om det senere!

Jeg sidder i sofaen. Musikken banker løs, og ganske som udtænkt, kommer et par tøser over. De vil vide hvad der er i flaskerne. Jeg tilbyder dem en love potion no. 1. De accepterer, og da de finder ud af, jeg er en ældre fyr - er der flammer i trusserne. Det ene fører til det andet, og jeg drikker mig helt i hegnet.

Klokken er ca. 23.50. Jeg befinder mig i kælderetagen med den ene pige. Til min skuffelse er hun hele 20 år, men man skal jo heller ikke være kræsen. Vi ligger i en eller anden seng og snaver. Pludselig knækker hun sig ud over mig, og det er fandme en ærgerlig Alexander, som springer op og løber ud af værelset, for at komme på toilettet og rense af.

Jeg kommer ud til toilettet. Selve kummen er stoppet med øldåser og pis. Vasken er revet ud af væggen. Bag mig ligger en ung tøs og knækker sig i et badekar. Hvad fuck sker der!?!
Anyway. Jeg får min hættetrøje taget af, min t-shirt er heldigvis ikke så medtaget. Får vasket hættetrøjen og sætter kursen mod køkkenet og øl.
ANNONCE
Abefest
I køkkenet finder jeg fire unge fyre i gang med at varme bananer i mikrobølgeovnen, og jeg glider nærmest ind over køkkengulvet, fordi de har smattet dem ud over det hele. Jeg får forment sagt, at det vist ikke er den bedste idé i verden. De lytter ikke.

Jeg får sikret mig et par pilsnere, og sætter kursen mod stuen. Her får jeg stoppet 4 knægte i færd med at hælde Smirnoff ice ned i et ældre B&O fjernsyn, imens de skråler en eller anden død over BIF fodbold sang.
I haven får jeg fat i 3 andre knægte, som jagter en lille hund rundt, og forsøger at ramme den med øldåser. I spisestuen får jeg nogle andre knægte til at flytte havemøblerne ud i haven igen - i hvert fald det der er tilbage af dem.

Jeg beslutter mig for, at jeg hellere må se til tøsen i kælderen. Med en flok aber on the loose, er hun sgu nok ikke helt i sikker havn, når hun ligger i trusser og er gået kold.

Hun er okay! Ligger stadig i trusser, og jeg føler mig lidt som den klamme stodder, der næsten havde udnyttet en fuld 20 årig tøs. Får fat i hendes bukser, og overvejer et splitsekund at undersøge om et par gnubberier vil få hende, på magisk vis, til at vågne op og blive sexqueen. Jeg beslutter mig for, at det nok grænser til ulovligheder. Får bukserne trukket på hende, pakker hende ned under en dyne, og går ud og lukker døren.

Jeg hører en masse larm. Vader rundt om hjørnet, hvor 5 knægte står storgrinende, og pisser i en kummefryser. Min første indskydelse er at pisse med (jeg var meget stiv). Moralen overtager, og jeg sviner dem til. Jeg får dem væk og lukker fryseren. Ved nærmere eftertanke, skulle jeg sgu nok have ladet den stå åben. I det mindste stoppede jeg dem, inden de trådte af på anden vis i fryseren.

Bottom line er: Jeg luskede ud på trappen foran huset. Her sad en super hot tøs helt alene. Hun havde ikke knækket sig. Hun var ikke tæt på. Hun var ikke voldstiv. Jeg snakkede med hende, og spurgte om hun var ok. Det var hun ikke. Det var hende der holdt festen, og det var gået helt over gevind! Jeg fik talt hende lidt til ro og sagde, at jeg da havde reddet hunden, og muligvis også fjernsynet. Vi kyssede lidt og ragede på de frække steder. Jeg tilbød hende at hjælpe med at få folk smidt ud. I min brandert tilbød jeg også, at hjælpe med at rydde op dagen efter. Vi fik folk smidt ud, jeg endte i hendes seng - og så kender i selv resten af historien.

Nu kommer så det der nager mig: Var det korrekt af mig, at lave mit typiske forsvindingsnummer inden hun vågnede? Jeg mener, hvis jeg havde hjulpet med oprydningen, havde nogen sikkert opdaget, at det var mig der skrev 'Alex was here' med en sort tusch på røven af pigen i kælderen - det havde fandeme været noget af et forklaringsproblem!? På den anden side, så kan det være, at tøsen nu tror en fyr, der hedder Alex, har voldtaget hende! Det er på den anden side sgu da egentlig synd!?

Note til mig selv: Glem abefester, det går altid galt!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce