Connery

Årets udsigt til macho-film [2013]

Vi har fundet frem til de største drengerøvsfilm i 2013, du for alvor ikke må gå glip af!

Årets udsigt til macho-film [2013]
Iron Man 3
Tony Stark vender tilbage som den kække mangemillionær i jerndragten, som i de to første film dominerede slaget med sine overlegne evner. Nu bliver hele hans tilværelse skudt sønder og sammen af den mystiske terrorist, Mandarinen, og Stark må forsøge at redde stumperne og hævne sig. Filmen lugter langt væk af ultra-fede effekter og ikke mindst en fantastisk afslutning på trilogien. 

Premiere:
25. april
ANNONCE
Årets udsigt til macho-film [2013]
Fast and Furious 6
Yeah! Den eneste franchise som ikke bliver dårligere af at være nået op på intet mindre end seks film. Fast Five efterlod et lille hint efter rulleteksterne om, at Letty ikke var død alligevel og jagten går for alvor ind på at løse mysteriet. Luke Hobbs forsøger at udrydde en bande kriminelle i underverdenen, og beder Dom, Brian og alle de andre gutter om hjælp til et sidste ræs. Det bliver for alvor en episk film! Desuden er danske Kim Kold med i slænget – talk about one hell of a fight!

Premiere:
23. maj
ANNONCE
Årets udsigt til macho-film [2013]
The Hangover 3
The Wolf Pack is back! Denne gang rejser de mod al forventning tilbage til Vegas for en gang for alle at sætte en stopper for det hele. Ingen bryllupper, ingen polterabend – blot en gruppe gæve gutter, som for alvor laver ravage, når først alkoholen blandet med en god omgang rohypnol sætter liv i deres indre dæmoner. Denne afslutning på trilogien må for Guds skyld ikke undgås! Hvad der sker i Vegas, kan vi kunne gisne om.

Premiere:
30. maj
ANNONCE
Årets udsigt til macho-film [2013]
Only God Forgives
Skulle man være så heldig at nå to film på same dag, så skulle den anden film helt sikkert være Refns nyeste film med Gosling. Drive var uden tvivl en af 2011 fedeste film, og ligger ufatteligt højt på undertegnedes liste over bedste film. Vi befinder os i Bangkok i narkomiljøet hvor Julian(Gosling) driver en thai-bokseklub, men da hans bror bliver slået ihjel bliver han sendt på et hævntogt, som for alvor rusker op i helvedet. Muligvis ikke den største drengerøvsfilm, men uden tvivl sindssygt fed!

Premiere:
30. maj
ANNONCE
Årets udsigt til macho-film [2013]
Man of Steel
Instruktøren bag drengerøvssuccesen 300 med hårdtpumpede soldater på menneskerov i sammenspænd med undertegnedes absolut favorit-instruktør, Christopher Nolan, bag manuskriptet, kan denne fortælling om manden af stål ikke andet end at blive en succes. Clark Kent begynder så småt at få styr på sine superkræfter, og stilles over for det ultimative spørgsmål – skal kræfterne bruges med gode hensigter eller for egen vindings skyld? Spandex eller ej, Superman er the shit!

Premiere:
13. juni
ANNONCE
Årets udsigt til macho-film [2013]
Star Trek 2
Efter J.J. Abrams kæmpe succes med genoplivningen af Star Trek-franchisen i 2009 er toeren endelig på banden. De visuelle effekter ser absolut ikke ud til at skuffe og man kan kun glæde sig til en øredøvende actionfilm. Besætningen på Enterprise er på vej hjem, da de pludselig opdager en ustoppelig kraft af terroriserende ondskab indenfor deres egne rækker – nu sætter jagten ind på denne ukendte fjende, som terroriserer universet og kampen bliver sværere end de nogensinde havde forestillet sig.

Premiere:
6. juli
ANNONCE
Årets udsigt til macho-film [2013]
Kick-Ass 2
Kick-Ass var uden tvivl en af de mest anderledes superheltefilm, man længe havde set. Den længe ventede toer virker til at bliver mega awesome, da de klassiske figurer vender tilbage, og har desuden også fået Jim Carrey med i en rolle, som virker til at kunne stjæle hele rampelyset. We can’t wait!

Premiere:
18. juli
ANNONCE
Årets udsigt til macho-film [2013]
Pacific Rim
Når verden trues af kæmpestore aliens fra det ydre rum, hvad gør man så? Man sender en flok bad-ass soldater ud i kæmpestore robot-dragter og kæmper for livet mod denne enorme invasion. Denne korte men episke beskrivelse af filmen gør forventningerne enormt store til Del Toros nye sci-fi basker!

Premiere:
18. juli
ANNONCE
Årets udsigt til macho-film [2013]
The Wolverine
Absolut den fedeste X-man i serien! The Wolverine får endnu en gang lov til at udfolde sig i sin helt egen film, hvor han i denne omgang rejser til Japan for at træne med samuraierne. Booya! Han store dilemma med udødeligheden bliver sat på prøve under sin rejse, og han finder muligvis nye sider af sin lidelse. Helt sikkert en fandens til god action-film til sommeren, hvor en hårdtpumpet Hugh Jackman er klar til at uddele tæv.

Premiere:
25. juli
ANNONCE
Årets udsigt til macho-film [2013]
Pain & Gain
Kæmpebøffen The Rock slår pjalterne sammen med den for nyligt overpumpede Wahlberg i en fandens til fed kup-film, hvor to bodybuildere forsøger at slippe af sted med en afpresning- og kidnapningssag. Der er dømt macho-action for alle pengene, og selvom handlingen ikke lyder specielt indviklet, skal skuespillerne nok gøre det til et drøn af en drengerøvsfilm. 

Premiere:
5. september
ANNONCE
Årets udsigt til macho-film [2013]
Thor 2: The Dark World
Superhelten fra den nordiske mytologi bankede sin vej igennem lærredet i den første film i rækken, og vi kan ikke vente med at se, hvad den hammer-svingende kæmpebøf har i ærmerne i denne omgang. Filmen følger hændelserne efter The Avengers, hvor Thor kæmper imod nogle væsner kaldet, dark elves, som for alvor har i sinde at lægge universet i evig mørke.

Premiere:
31. oktober



Desværre er der ingen trailer for Thor 2 endnu.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce