Connery

Årets (U)traditionelle julefilm!

er julen for sukkersød? ikke mere!

Årets (U)traditionelle julefilm!
Julen er en tid med hygge, kager, slik, glæde og sukkersøde familiefilm på tv'et - sidstnævnte kan godt blive lidt en belastning i længden, da man snart kaster op af det utal af mirakuløse kærlighedsfilm, der pludselig dukker op ved højtiden. Det har en flok fyre fra Århus besluttet at lave om på!

Fredag d. 13 skal ikke længere være en dag i pebernødden eller nissens tegn, men i stedet være samlingspunktet for en online begivenhed, hvor zombier overtager julestemningen. Denne skæve kortfilm kan helt sikkert kaste et lidt andet lys på den sukkersøde jul!  

"Det handler om alle de skønne traditioner, om varme, næstekærlighed, familien der samles - og naturligvis om zombier!"

ANNONCE
Beskrivelse af filmen:
Når jule-kortfilmen "Fra Alle Os.." fredag den 13. december slippes løs ved en bemærkelsesværdig onlinepremiere, er det næppe en tilfældighed. Datoen der leder tankerne hen mod Sean S. Cunningham's makabre kultklassiker "Fredag den 13.", er nemlig nøje valgt, da "Fra Alle Os.." ikke er helt som andre, mere traditionelle, julefilm.
 

 
Historien udspiller sig på "Jackpot Auto" i Viby lidt udenfor Århus. Her får den ensomme mekaniker (Steffen Nielsen) sig lidt af et chok, da han på selveste juleaften får en kundebil ind med en ubehagelig overraskelse i bagagerummet. For hvad der lige umiddelbart syner som liget af en uskyldig nissepige (Stine Kleist), skal snart vise sig, istedet at være begyndelsen på en ret lang nat på det iskolde autoværksted..


 
"Fra Alle Os.." er skrevet og produceret af det lille Århus-firma, LoneTower Visuals med Jonas Kvist Jensen og Morten Hjorth i spidsen. Og ligeså utraditionel som denne film er, ligeså atypisk for en produktion af denne kvalitet har arbejdsgangen været. Helt præcist er der gået 14 dage fra idé til færdig film, og nu får den altså onlinepremiere på adressen: facebook.com/fraalleos på fredag, den 13. december. Herfra skal der lyde en opfordring til at kigge med - hvis man tør!
ANNONCE
Del

Seneste nyt