Magasinet M!

Årets julegaveidé - til kæresten?

Jeg fik rodet mig ud i, at love jeg ville omtale et massage apparat til kvinder på Connery.dk... Et potentielt mande selvmål af dimensioner!



Årets julegaveidé - til kæresten?
Når jeg får en mail fra Kira Eggers om sex til Connery.dk's læsere så spidser jeg altså ører. Når jeg derefter roder mig ud i at love hende, at fortælle om en Europe Magic Wand, som potentielt kan gøre os mænd overflødige! Så ved jeg godt jeg er ude, hvor jeg ikke længere kan bunde.
- Men når min bedre halvdel derhjemme som kommentar siger, "at den type legetøj da sagtens kan bruges sammen med mig!!"

... så tænker jeg:  "Well fuck it, så får I den sgu, og så må I selv bedømme, om det er en julegave til jeres blondine derhjemme."

De sidste 40 år har Hitachi Magic Wand gjort mænd til skamme i USA. Det er et produkt, som tager kvinder til nye højder. Den har heldigvis ikke fungeret i Danmark, fordi den kun produceres til 110V. Nu har et firma der hedder AMOK Marketing imidlertid givet os kamp til stregen og de har produceret en magic wand til de europæiske kvinder også.

Selve produktet er en vibrator, som giver kvinder og mænd, hvis vi må være med, god fornøjelse i dobbeltsengen. Den kan måske endda være en fornyelse til parforholdet.

Jeg har ikke testet den på hende den lyshårede, men interesseret så hun ud, da jeg lavede min research til dette stykke prosa. Så måske er dette julegaven til din bedre halvdel?
Den kan købes hos volupto.dk

Det store spørgsmål er, om vi tør at give den til tøserne?
ANNONCE
Europe Magic Wand har
• aftagelig blød kugletop, der giver en afslappet massage
• 6 gear - fra let og blid til kraftfuld og intens
• CE godkendelse i Europa, som den eneste af sin type
• hygiejnisk silikoneknap
• en meget lang ledning
• skandinavisk designet silikonetilbehør med fokus på G-punktet

Et massageapparat med sexede vibrationer
Den oprindelige magic wand vibrator er egentlig et massageapparat til ømme skuldre og nakker. Men ligesom Samantha i “Sex and the City”, har amerikanske kvinder i over 40 år vidst, at de dybe kraftige vibrationer er yderst velegnet til en helt anden slags massage. Den første 110V version så dagens lys i USA for flere årtier siden og i mangel på bedre har europæiske kvinder lige siden måttet nøjes med lyssky kopier, der ikke opfylder de europæiske sikkerhedskrav. 

“Man kan undres over dette; Ingen vil finde sig i at have købt en blender, der ikke er CE-godkendt. Men at sætte en ulovlig 230V vibrator på sine mest intime steder - det sker dagligt!” siger Kristine, ingeniør og grundlægger af AMOK Marketing, der har taget opgaven på sig og efter et par års udvikling stolt kan give de europæiske kvinder adgang til de dybe kraftige vibrationer, der opstår når legetøjet får sin energi direkte fra lysnettet. 

Kort sagt; det er slut med sex-legetøj, der samler støv i natbordsskuffen. De danske kvinder skal forberede sig på et livslangt forhold!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce