Connery

A Simple Favor [Anmeldelse]

Anna Kendrick og Blake Lively er BFF’s i stilfuld krimi komedie.

2 ud af 6 stjerner
A Simple Favor - Trailer
Nordisk Film - A Simple Favor [Anmeldelse] Nordisk Film

Lige børn leger bedst

Den artige housewife Stephanie Smothers (Anna Kendrick) er en ivrig Vlogger og alene mor til sønnen Miles (Joshua Satine), vis bedste ven er børnehaveklasse kammeraten Nicky Nelson (Ian Ho). Stephanie er en af den slags overskudsagtige forældre, der involverer sig samtlige skole aktiviteter og har energi som 10 vilde heste. Nickys mor Emily (Blake Lively) er stik modsat. Hun er en chik, kølig, overklasse forretningskvinde, der drikker Cosmos kl. 10 om morgenen. En dag overtaler Nicky og Miles deres mødre til at de må lege sammen efter skole og så er Stephanie og Emily tvunget til at bruge eftermiddagen i hinandens selskab. Et kulturchok for dem begge.

ANNONCE
Nordisk Film - A Simple Favor [Anmeldelse] Nordisk Film

Desperate Housewifes

Mod alle forventninger bliver Stephanie og Emily veninder, men pludselig en dag forsvinder Emily sporløst. Langsomt overtager Stephanie, Emilys forpligtelser og forholdet til Emilys mand Sean Townsend (Henry Golding), der få dage inden Emilys forsvinden, mistænkeligt nok tegnede en livsforsikring i million klassen på sin kone. Spørgsmålet er nu hvem af dem, der har rent mel i posen?

ANNONCE
Nordisk Film - A Simple Favor [Anmeldelse] Nordisk Film

A Simple Failure

Filmen er instrueret af Paul Feig, der tidligere har stået bag overgearede komedier som The Heat og Bridesmaids og det forfærdelige remake af Ghostbusters fra 2016. A Simple Favor er hans andet forsøg på et regulært drama og det er heller ikke helt gået som man kunne havet håbet på. A Simple Favor er nemlig en forvirrende film, der twister for mange gange for sit eget gode og tror den er smartere og mere Hitchcock-agtig end den er.

ANNONCE
Nordisk Film - A Simple Favor [Anmeldelse] Nordisk Film

Fattigmands Gone Girl

Historien læner sig op ad David Finchers mesterlige Gone Girl fra 2014, men Feig har ikke skyggen af Finchers intellekt eller sans for detaljer og billede kompositioner. For at blive i Stephanies Vlogger univers: Hvis Gone Girl er en fuldfed, smagfuld Sportslagkage, er A Simple Favor en lille lyserød cup-cake med lidt for meget flødeoste-frosting på toppen og lidt for tør inde i.

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 3%

Teknisk information:

Original titel: A Simple Favor

Land: USA, 2018

Instruktør: Paul Feig

Medv.: Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding, Andrew Rannells og Rupert Friend

Genre: Komedie/Krimi/Drama

Billedformat: 2.00:1

Lyd: Dolby Digital

Spilletid: 117 min

Dansk bio premiere: 27. september 2018

Distributør: Nordisk Film

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce