Connery

A Million Ways to Die in the West [Anmeldelse]

Manden bag Ted og Family Guy er tilbage med en kærlig hyldest til det vilde vesten.

3 ud af 6 stjerner
United International Pictures - A Million Ways to Die in the West [Anmeldelse] United International Pictures
Danser med får
Fårehyrden Albert (Seth MacFarlane) bor sammen med sine forældre på prærien i Arizona. Dengang var USA's vilde vesten kun for de mest hårdføre cowboys, så den følsomme pacifist Albert har det svært med tilværelsen. Det bliver ikke bedre da hans kæreste Louise (Amanda Seyfried) slår op med ham og begynder at date byens rige forretningsmand Foy (Neil Patrick Harris). En dag møder Albert den smukke og mystiske Anna (Charlize Theron). De to bliver hurtigt venner og Anna lover at hjælpe Albert med, at vinde Louises hjerte tilbage. Der er bare et problem. Anna er nemlig gift med den lovløse og frygtindgydende Clinch (Liam Neeson), som udfordrer Albert til en skudduel. Nu er gode råd dyre, for Albert kan ikke fordrage revolvere og kan slet ikke finde ud af at skyde med en.
ANNONCE
United International Pictures - A Million Ways to Die in the West [Anmeldelse] United International Pictures
En hyldest til det vilde vesten
A Million Ways to Die in the West er en kærlig hyldest til det vilde vesten og især de gamle John Ford film og ikke mindst Mel Brooks klassiske western-komedie Blazing Saddles fra 1974. Men hvor Brooks skød med skarpt og ramte plet med sin forrygende satire, har MacFarlane kun blanke patroner i sin pistol. Filmen har da sine øjeblikke, men spiller alt for meget på klichéer og toilethumor og det er dét, der er filmens store problem.
ANNONCE
United International Pictures - A Million Ways to Die in the West [Anmeldelse] United International Pictures
Rammer ikke helt plet
A Million Ways to Die in the West er nemlig ikke lige så skarp i humoren som MacFarlanes tidligere projekter. Jokes føles ofte forcerede og de mange bæ og andre platte jokes, virker bare sjovere, når de kommer ud af munden på en enfoldig tegnefilmsfigur eller en levende, nuttet bamse. Filmens lyspunkt er de mange cameos og så især Neil Patrick Harris, der nærmest giver den som en forfader til How I Met Your Mothers; Barney Stinson, er simpelthen LEGEN (wait for it) DARY!
ANNONCE
Drengerøvsfaktor: 60%
 
Teknisk information:
Original titel: A Million Ways to Die in the West
USA 2014
Instruktør: Seth MacFarlane
Medv.: Seth MacFarlane, Charlize Theron, Liam Neeson, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman og Neil Patrick Harris
Genre: Komedie/Western
Billedformat: 2.35:1
Lyd: Dolby Digital/DTS/SDDS
Spilletid: 116 min
Dansk bio premiere: 5. juni 2014
Distributør: United International Pictures
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce