Connery

80'er nostalgi: Se traileren til fortsættelsen af 80'er tegnefilmen Masters of the Universe

He-Man er tilbage i et kærlighedsprojekt fra Kevin Smith

Masters of the Universe med He-Man i spidsen var et af de klassiske "Vi vil lave nogle actionfigurer, og for at sælge dem laver vi en tegnefilm"-projekt, som blev gjort populær med G.I. Joe og senere også fandt succes i Teenage Mutant Ninja Turtles og lignende franches. 

Som de andre 80'er ikoner har fantasy-fænomenet 'Master of the Universe' oplevet lidt af en kult-revival, og selvom de oprindelige tegnefilm nåede deres slutning i 1985, har der været flere forsøg på genoplivning. 

Men modsat de tidligere forsøg på reboot, tager den nye Netflix-satsning en anden vej. Bag roret står uber-nørden Kevin Smith (Jay and Silent Bob), og hans nye animationserie er en seriøs kærlighedserklæring til det gamle He-man. Den nye serie er derfor en direkte fortsættelse af historierne fra midt-80'erne, og på rollelisten finder vi blandt andet tegnefilms-batman Kevin Conroy, Sarah Michelle Gellar (Buffy*), Lena Headey og Liam Cunningham (Game of Thrones), Alicia Silverstone (alle 00'er  knægtes hedeste drøm), Justin Long - og ikke mindst Mark Hamill, der flexer sine bad guy muskler, ved at give stemme til SKELETOR. 

Den nye omgang He-Man er nu landet på Netflix med de første fem afsnit - lad os håbe de er lige så gode, som traileren antyder!

ANNONCE
Masters of the Universe: Revelation - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce