Connery

8 Netflix original-film vi glæder os til i 2023

Alt for mordmysterier til benhård action!

Netflix har kridtet banen op til noget af et år på streamingfronten - de har allerede nu løftet sløret for en lang række originalfilm, som dukker op løbende på platformen i det nye år.

Vi har fremhævet otte af de film, vi glæder os allermest til at se i 2023 - følg med herunder:

ANNONCE

A Beautiful Life

Danske musiker Christopher skal spille sin første hovedrolle nogensinde i en film instrueret af Mehdi Avaz, bedre kendt som den ene halvdel af Avaz-brødrene. Filmen handler om Elliot, en ung fisker med en ekstraordinær stemme, der får sit livs chance, da hans talent bliver opdaget til en fest.

Premiere: endnu ukendt

Extraction 2

Chris Hemsworth er igen klar som den notoriske lejesoldat, Tyler Rake, som gennembanket sin vej igennem Indien for at redde en søn af en narkobaron. Han overlevede den ellers voldsomme finale i filmen og er klar til et nyt hæsblæsende eventyr.

Premiere: 16. juni

Murder Mystery 2

Adam Sandlers film i nyere tid er lidt en blanding af hit and miss, men han er ved at finde sit fodfæste igennem efter nogle horrible produktioner i karrieren i 10’erne. Murder Mystery var en rigtig underholdende whodunnit krydret med Sandler-humor - og nu er han klar til endnu et mordmysterie!

Premiere: 31. marts

Luther: The Fallen Sun

De mange år med rygter om en Luther-film er endelig færdige - nu er Netflix endelig på trapperne med en film baseret på serien Luther med Idris Elba!

Premiere: 10. marts

You People

Kombinationen af Jonah Hill og Eddie Murphy er et collab, vi er nødt til at opleve. Filmen handler om Hills karakter, som skal giftes med datteren til Murphys karakter - der er som altid lidt forskelle på to familier, der skal forenes og her bliver klasseforskelle og tilgange til livet sat på prøve.

Premiere: 27. januar

Damsel

Millie Bobbie Brown er klar til et moderne take på Rapunzel!

Premiere: 13. oktober

The Killer

Michael Fassbender spiller en lejemorder, som efter mange år i branchen begynder at få dårlig samvittighed omkring sine handlinger.

Premiere: 10. november

Rebel Moon

Zack Snyder er klar med en basker af en sci-fi-film, som efter sigende er inspireret af både Akira Kurosawa og Star Wars-franchisen.

Premiere: 22. december

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce