Connery

8 gyserfilm du skal se i 2023

Et udmærket gyserår!

Gysere er stadigvæk en utrolig populær genre, som efterhånden bliver produceret i så stort et omfang, at det ofte kan være svært at finde seværdige og uhyggelige film.

Heldigvis bliver der hvert år produceret en masse spændende gyserfilm - både fortsættelser, spin-offs og originale film.

Vi har fundet otte gode bud på, hvilke af årets gyserfilm, man bør bevæge i biografmørket for!

ANNONCE

M3GAN

Fra skaberen af Saw, The Conjuring og The Invisible Man, James Wan. AI og robotter er al sammen spændende teknologi, som kan forbedre vores hverdag. Men hvad sker der, når en robot, der er designet til at beskytte et menneske uanset hvad, tager det hele lidt for bogstaveligt? Mød Megan!

Premiere: 6. januar

ANNONCE

Knock at the Cabin

M. Night Shyamalan er så småt ved at være tilbage i topform på mystikgyser-fronten - i nyere tid har han brilleret med eksempelvis Split og The Visit. Hans nyeste film handler om en familie på ferie i en afsides hytte, som pludselig bliver holdt som gidsler af fire mystiske fremmede, som kræver, at de ofrer et familiemedlem for at undgå Dommedag.

Premiere: 16. februar

ANNONCE

Scream 6

Den her bliver lidt et make-or-break for franchisen,da det er første gang, at Ghostface bevæger sig udenfor Woodsboro - denne gang raserer han New York i jagten på de overlevende fra den seneste massakre i 2022!

Premiere: 30. marts

Evil Dead Rise

Evil Dead vender stærkt tilbage - dog denne gang uden Bruce Campbell, som i stedet agerer producer. Heldigvis er den originale instruktør Sam Raimi med hele vejen.

 Denne gang er fokusset på to søskende, som genforenes efter mange år - men genforeningen er ikke sukkersød og hyggelig ret længe, da de pludselig skal kæmpe mød ækle dæmoner fra en mystisk bog.

Premiere: 20. april

ANNONCE
Foto: FilmDistrict "Insidious" - 8 gyserfilm du skal se i 2023 Foto: FilmDistrict "Insidious"

Insidious 5 (Insidious: Fear the Dark)

Insidious vender stærkt tilbage til biografmørket med afsæt i den originale familien Lambert. Her følger vi deres historie 10 år efter hændelserne i de første film med The Further. Drengen Dalton skal på college og tingene begynder måske at boble op til overfladen igen.

Det er den første direkte efterfølger til Insidious 2, hvor Insidious 3 og Insidious 4 var en slags prequels, som fokuserede på dæmonologen Elise Rainier.

Premiere: 6. juli

ANNONCE
Foto: Warner Bros. Pictures "The Nun" - 8 gyserfilm du skal se i 2023 Foto: Warner Bros. Pictures "The Nun"

The Nun 2

En af sidekaraktererne i det ambitiøse The Conjuring-univers (Nattens Dæmoner på dansk) er klar til endnu en solohistorie. Det er endnu uvist, hvad toeren vil handle om - men vi får selvfølgelig Bonnie Aarons at se i aktion som den gyselige nonne-dæmon.

Premiere: 7. september

ANNONCE
Foto: Lionsgate "Saw" - 8 gyserfilm du skal se i 2023 Foto: Lionsgate "Saw"

Saw X

Jigsaw og hele universet vender tilbage med en 10. film i den vidtrækkende franchise - den samler op på den originale franchise og vil efter sigende ikke have noget at gøre med Spiral spinoff-filmen.

Premiere: Endnu uvist

Foto: Warner Bros. "The Exorcist" - 8 gyserfilm du skal se i 2023 Foto: Warner Bros. "The Exorcist"

The Exorcist anno 2023

En direkte efterfølger til en originale 1973-film med den efterhånden rutinerede gyserinstruktør David Gordon Green (Halloween) i front. Handlingen er endnu uvist. 

Premiere: 12. oktober

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce