Connery

8. december [Pakkekalenderen]

Dagens låge vil du absolut ikke glemme at åbne. Vi siger det bare.

Dagens låge indeholder en præmie der nok får mange til at håbe på heldet!

Dagens Julegave: En Samsung Galaxy Alpha. Værdi ca. 4999,- kroner

8. december [Pakkekalenderen]

Samsung Galaxy Alpha: sofistikeret luksus med lækker finish i metal.

Galaxy Alpha er en supertynd smartphone, blot 6,7 mm tynd. Galaxy Alphas elegante æstetik og kompakte konstruktion repræsenterer et helt nyt design, skabt til dig, der ikke vil gå på kompromis med funktionalitet for at kunne udtrykke din personlige stil. Afrundede hjørner, metalramme og en glat bagside, der er behagelig at røre ved, er nogle af de særlige kendetegn ved Galaxy Alphas stilrene design. For at forbedre brugeroplevelsen yderligere er Galaxy Alpha et af de tyndeste Galaxy-produkter nogensinde, og ligger perfekt i hånden.

På trods af sit slanke design er Galaxy Alpha en ægte kraftpakke. Med det avancerede kamera kan du nemt tage smukke billeder, der virkelig kommer til deres fulde ret på telefonens HD Super AMOLED-skærm. Galaxy Alpha er også spækket med smarte funktioner som Ultra-Power Saving Mode, Private Mode og fingeraftrykslæser. Mobilen virker også sammen med Samsungs nyeste wearable.

Nyd den seneste teknik, pakket ind i et flot design, der ligger godt i hånden. Telefonen har en lang række af smarte funktioner: HDR-kamera, lynhurtig autofokus, fingeraftrykslæser, S Health med pulsmåler, Ultra-Power Saving Mode og Private Mode.

My-Phoneshop.dk sælger lækkert mobiltilbehør til alle de nye populære telefoner og tablets. Produkterne kommer fra de anerkendte producenter, der sikrer at tilbehøret er i højeste kvalitet.Og der er naturligvis en masse lækkerier til den nye Samsung Galaxy Alpha.

ANNONCE

Konkurrencebetingelser

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder, og klikke på "deltag".

Konkurrencen løber til d.17. december kl. 12, hvor vi trækker lod blandt alle deltagere. Vinderen vil herefter blive kontaktet på email, og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderens fornavn på vores platform. Hvis ikke vi har fået kontakt til vinderen inden 1. januar 2015 - går vi til næste person i lodtrækningen. Held og lykke!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt