Connery

7th Heaven

Stilfuld Lap-dance bar ser dagens lys i Kbh

6 ud af 6 stjerner
Jakob Neua aka Chefredaktøren, kommer tæt på en af de yndige damer! - 7th Heaven Jakob Neua aka Chefredaktøren, kommer tæt på en af de yndige damer!
Et alternativ til de snuskede stripbarer har set dagens lys. Endda i et for Connery-folket nærmest legendarisk lokale - det gamle Jacques i Hausergade i København. Navnet er 7th Heaven og er en såkaldt lap-dance bar.

Det var med nærmest barnlig forventning, at redaktionen, iklædt et par til lejligheden anskaffede jyder, skulle besigtige denne nyåbning i det indre København. Tankerne var mange - for hvordan mon vores gamle stamsted nu så ud? Man kunne kun håbe på det bedste og forvente det værste.

Vi ankommer til adressen og ser som det første, at der holder en Porche "Ni-et-eller-andet" foran døren. Ganske lovende start. Vi kommer forbi den hærdebrede dørmand, der ganske høfligt byder os velkomne. Velkomne føler vi os absolut også, da vi kommer op til garderoben, hvor en ganske smuk pige i en elegant sort sag, med et dejligt smil tager imod os og får hængt vores jakker i garderoben.

Flot bil, rar dørmand og en smuk pige. Indtil videre er det tre ud af tre der sidder snor lige, så forventningen er stor til resten af aftenen. Chefredaktør Neua og Motortossen Johannes stryger ret hurtigt i baren. Undertegnede er pga et væddemål på vandvognen i hele september, hvilket medførte tvivlsomme miner fra især Johannes. (og alle andre red.)
ANNONCE
7th Heaven
Indrømmet, det var svært at genkende det gamle Jacques, for stedet havde fået et facelift, der ville have fået selv Cher til at løfte et øjenbryn eller to - hvis det da var muligt.

7th Heaven byder på yderst elegante rammer, så man føler sig nærmest ophøjet til et himmerrige på jord. De letpåklædte smukke piger vimser rundt omkring dig, som var de små engle på jagt efter dine spareskillinger - og tro mig når jeg siger, der er ved enkelte af pigerne IKKE sparet på silikonen.

Ikke alle pigerne er dog hårdt pumpede silikonekloner af Pamela Anderson. Stedet formår virkeligt at appelere til enhver mands smag. Den lille elegante sylfide danser side om side med den asiatiske skønhed, der igen suppleres af Afrikas dronning (grundet pigernes private liv, kan vi desværre ikke bringe billeder af alle pigerne).
ANNONCE
7th Heaven
Med henvisning til det tidl. nævnte væddemål om ædruelighed, må jeg sige, at det var en ganske pudsig oplevelse, at se den transformation, som stedets gæster gennemgik i takt med, at de dyrbare dråber blev indtaget.

Jakkesættet der i starten af aftenen stod elegant og sippede til sin champagne, havde efter et par timer, forvandlet sig til en knap så elegant blanding af Homer Simpson og Al Bundy, der med sit tomme glas i hånden, nærmest skulle holdes tilbage af sine venner, for ikke at blive alt for pinlig og nærgående over for de stakkels piger.
ANNONCE
Hvorfor 6 Ninjaer?
Stedet har stil. Pigerne er smukke - og faktisk ret snaksaglige, selv om man ikke smider penge på bordet. Fair priser i baren.

At stedet endda har et pokerrum man kan booke, giver kun yderligere grund til topkarakter.
Priser og anden nyttig info.
Entre: 100,-

Lap-dance: 200,-

Lingerie-dance: 300,-

Private-dance: 400,-

Fadøl: 50,-

1/1 flasker (inkl vand): 1395,-

Champagne: fra 1395,-

Studentertilbud (Entre + lap-dance + drink): 300,-
ANNONCE
Hvor og hvornår?
7th Heaven

Hausergade 34 st.

1128 Copenhagen K

7theavencph.dk

Åbningstider:

Man-Ons: 20:00 - 03:00

Tors-Lør: 22:00 - 05:00
Del

Seneste nyt

Annonce