Connery

7" Rockers - Rock Anthem

En demo du sjældent hører magen til.

3 6 0 1
3 ud af 6 stjerner
7" Rockers - Rock Anthem
En guitar, med en lettere syret effekt, og pludselig nogle friske rockede trommer, efterfulgt af en lækker bas, og et svedigt guitar riff. Det er det første man møder når man sætter 7' Rockers' demo Rock Anthem på anlægget. 7' Rockers har her kogt en rigtig fed demo sammen, som hurtigt fanger lytteren, og man bliver taget med ind i et univers hvor knækkede helte og junkier hersker det lyriske. Et kritisk syn på omgivelserne, krydret med Mickey Browns (forsanger) tilrøgede, whisky-fede og helt igennem rockede stemme.

Hvis man går videre på tracklisten kommer man hurtigt til Brand New Thing som ligger en energi som fundament, der støt, langsomt og sikkert bygger en betonblok op, så man bliver tvunget til at vælge mellem enten at elske eller hade lyden som flyder ind igennem ens øre. Man kan gennemgående hurtigt høre at de har inspiration i flere band, som D-A-D, Guns n' Roses og Backyard Babies. Inspirationen fra Guns n' Roses skinner virkelig igennem på nummeret Winters day, som må karakteriseres som bandets ballade. Dette nummer er utroligt velspillet, og Pran (lead guitar) har virkelig lavet en smuk guitar til nummeret.

Et nummer som også virkelig springer i øjnene er Mrs. Junkie,  hvor bandet virkelig viser, at de kan spille godt sammen, og komponerer nogle dynamiske numre, som går lige i hjertet, og uden tvivl kan blive hit materiale.
Guitarsoloen i Mrs. Junkie har en lyd, som ikke er set i DK i meget lang tid, og den blæser nærmest trommehinderne ud, så de rammer hjernen og som ud af det blå har man hele nummeret på hjernen.

Titelnummeret afslutter demoen, og det er en meget passende afslutning på en demo, der bør ligge imellem de 5 bedste demoer anno 2006. 
 
7' Rockers demo udkom d. 16 juni 2006, og bandet havde release party på Gokken og Kokken, der ligger på Nørrebro, og der var et fremmøde på 130 mennesker. Dette antal burde bliver mangedoblet hvis bandet skal stå sin ret, og det kan man  høre de gør.
 
Min konklusion på demoen Rock Anthem er at lyden dog godt kunne få et par nøk opad, men i det store hele er det et bevis på at 7' Rockers skal ud i verden, og erobre den med stil.
 
Du kan høre demoen her: 7"rockers.com
Del