Connery

7 Marvel-film, vi kan glæde os til efter Avengers: Endgame

Post-Infinity-sagaen lover stadig godt!

Avengers: Endgame er lige på trapperne, og det betyder også, at Infinity-sagaen så småt nærmer sig sin afslutning.

21 film, som ledte op til den endelige afslutning i Endgame, og som fik sin spæde start tilbage i 2008.

Både i lyset af hændelserne i Infinity War såvel som rygter om, at Marvels nye faser tager nye retninger - så ved vi, at der kommer et slags paradigme-skift i konceptet efter Endgame.

Og vi er spændte på at se, hvad det byder på.

Men vi ved med (nogenlunde) sikkerhed, at vi kan glæde til i hvert fald 7 film allerede nu efter Endgame.

Dem kan du se herunder!

(Advarsel: Der kan forekomme SPOILERS fra de tidligere Marvel-film til og med Infinity War!)

ANNONCE
7 Marvel-film, vi kan glæde os til efter Avengers: Endgame

1) SPIDER-MAN: FAR FROM HOME

Det nye kapitel i fase 4 af MCU bliver skudt i gang af det nye kapitel med Peter Parker aka. Spider-Man, som tager en tur til Europa med sin skole, hvor han møder den famøse Mysterio. Hvor den placeres i tidslinjen vides endnu ikke - nogle tror, at den er INDEN Infinity War, mens andre lidt mere tricky teorier går på, at den både er FØR og EFTER Infinity War og Endgame. Ment på den måde, at den nye tidslinje, som (måske) bliver skabt af de resterende Avengers i Endgame kommer til at have en påvirkning på Far From Home.

Premiere: 11. juli 2019

ANNONCE

2) BLACK WIDOW

Nu skal Natasha Romanoff endelig have sin egen film, og selvom vi ikke har meget information om denne film, så er den en af førsteprioriteterne på tegnebrættet efter Endgame. Filmen har en working-title lige nu ved navn "BLUE BAYOU" og produktionen forventes at gå i gang til juni 2019. Scarlett Johansson er selvfølgelig tilbage som Black Widow. Tidlige produktionsudkast indikerer, at filmen tidsmæssigt bliver placeret i 2005-2006, blot nogle få år før Iron Man får sit gennembrud, og deriblandt får vi også Romanoffs origin story.

Biografpremiere (forventet): 1. maj 2020

ANNONCE
7 Marvel-film, vi kan glæde os til efter Avengers: Endgame

3) BLACK PANTHER 2

Black Panther skovlede penge ind i 2018, så det var nok den film i Marvels nyere arsenal, som vi med garanti ville få en sequel til. Og Ryan Coogler, som stod for etteren, er allerede skrevet op til at blive manuskriptforfatter og instruktør. Det store spørgsmål er så - hvordan placeres denne film og får vi T'Challa at se? Han blev, som du nok grædende husker, forvandlet til støv efter Thanos' knipsen. Vi venter i spænding!

Biografpremiere: Ingen fast dato, men det kunne være Marvels 'mystiske' lancering, som indtil videre har en tom plads d. 12. februar 2021.

ANNONCE
7 Marvel-film, vi kan glæde os til efter Avengers: Endgame

4) DOCTOR STRANGE 2

Selvom den kære Doktor Underlig blev til støv, så havde man jo nævnt titlen på den kommende Avengers-film, ENDGAME. Så han har selvfølgelig en finger med i slutspillet - men hvad hans skæbne er post-Endgame, vides ikke. Men når man snakker Doctor Strange, så er der nærmest endeløse muligheder for at lave en sequel med al den mystisk og paralel-universer. Vi ved dog, at Scott Derrickson, instruktøren på etteren, er tilbage på toeren. Benedict Cumberbatch vender selvfølgelig tilbage!

Biografpremiere: maj 2021

ANNONCE
7 Marvel-film, vi kan glæde os til efter Avengers: Endgame

5) ETERNALS

Helt nyt koncept på det store lærred er hentet fra Marvels skattekammer på tegneseriefronten, Eternals. The Eternals er skabt af Jack Kirby og er en ældgammel race af videnskabseksperimenter foretaget af de famøse Celestials - de magtfulde og ældste skabninger i Marvels univers, som blev introduceret af Benicio del Toros 'The Collector' i den første Guardians of the Galaxy.

Det åbner nogle interessante døre - nogle spår, at det kan blive Marvels første homoseksuelle superhelt i form Eternal-karakteren Ikaris, mens andre ser det som en mulighed for at udvide universet og desuden lade nogle af de mindre kendte karakterer fra tegneserieuniverset tage biografgængerne med storm. 

Biografpremiere: Potentielt d. 6. november 2020

ANNONCE
7 Marvel-film, vi kan glæde os til efter Avengers: Endgame

6) SHANG-CHI

Marvels kommende første asiatiske superhelt, Shang-Chi! Filmen skal være en fin kollaboration i asiatisk-amerikansk øjemed, og karakteren er ganske interessant. I tegneserierne er Shang-Chi opdraget til at være en del af et ondt imperium, men han vælger at blive en superhelt efter at have mødt sin faders nemesis. I hans mange historier bliver han en del af Heroes for Hire og desuden også The Avengers - han har ikke deciderede superkræfter, men er den ondeste Kung Fu-mester.

Biografpremiere: Endnu uvist

 
 
ANNONCE
7 Marvel-film, vi kan glæde os til efter Avengers: Endgame

7) GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3

Marvel-fans fik sig en glædelig nyhed, da Disney endelig tog James Gunn tilbage på holdet, efter han blev fyret over nogle uheldige jokes på Twitter. Trilogien kan nu blive afsluttet og den gyldne gruppe er klar til at sparke røv endnu en gang. Hvornår i tiden den kommer til at foregå vides endnu ikke. Men hele holdet er samlet og det bliver uden tvivl awesome!

Biografpremiere: 2020

ANNONCE
7 Marvel-film, vi kan glæde os til efter Avengers: Endgame
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt