Connery

7 film du skal se i biografen i august

Med mindre sommeren får styr på sit shit, så er biografen altid et hit.

Man kan ikke ligefrem sige, at det danske vejr byder op til dagevis af sol, sommer og udendørs aktiviteter – med mindre man selvfølgelig tager sit surfbræt med og flyder på regnvandet..

Vi har derfor fundet en håndfuld gode bud på, hvad du bør drage i biografmørket for at se i august.

ANNONCE
7 film du skal se i biografen i august

Annabelle 2: Creation

Genre: Gyser

Den gyselige dræberdukke Annabelle dukkede for første gang op I The Conjuring I 2013, og fik senere sin egen film i 2014, som desværre var noget makværk. Grunden til at toeren ser ganske interessant ud er, at budgettet er langt højere, David F. Sandberg (Light’s Out) er sat på instruktørstolen og filmen fortæller om historien bag dukken. Desuden har de første reaktioner på filmen været svimlende høje – eksempelvis 100% på Rotten Tomatoes. Forhåbentlig en god, sammenhængende gyser, som efterhånden sjældent ses på filmmarkedet!

Premiere: 10. august

ANNONCE
7 film du skal se i biografen i august

The Lost City of Z

Genre: Eventyr

Her har vi fingrene i en historie baseret på virkeligheden, som følger den britiske efterforsker Percival Fawcett (Charlie Hunnam), som forsvandt efter søgen efterf en mystisk by i Amazonskoven i 1920’erne. Filmen virker ganske interessant med sin tidslige tilgang og muligheden for at skabe nogle stærke kontraster i måden, hvorpå man oplever konceptet civilisation. Derudover er det sikkert også en ganske solid eventyrfilm!

Premiere: 10. august 

ANNONCE
7 film du skal se i biografen i august

The Dark Tower

Genre: Sci-Fi, mystik

Den danske instruktør Nikolaj Arcel har kastet sig over Stephen Kings famøse fantasyroman, The Dark Tower, som i filmatiseringen har Matthew McConaughey og Idris Elba over for hinanden. For dem, som ikke har læst bogserien, er det en række fantasihistorier om rejser mellem dimensioner, som samler forskellige genrer af horror, drama, fantasy og western. Det dufter lidt af en release i kølvandet på Westworld-fænomenet, så vi glæder os!

Premiere: 17. august

ANNONCE
7 film du skal se i biografen i august

The Big Sick

Genre: Komedie

Hvis du har set Silicon Valley, så er du også ret vild med, at filmens ene hovedrolle spilles af Kumail Nanjiani. Filmen fortæller en morsom, anderledes kærlighedshistorie om, hvad der sker, når to kulturer mødes i det moderne samfund, vi lever – pakistansk-muslimsk baggrund kontra den amerikanske levestil. De kulturelle forskellige virker til at kunne spindle noget ganske overbevisende underholdning!

Premiere: 17. august

ANNONCE
7 film du skal se i biografen i august

American Made

Genre: Action, komedie, biografi

Tom Cruise er tilbage med en sommer-blockbuster, der dog virker til også at have lidt hjerne bag sig. Den handler om den virkelige person Barry Seal, som gik fra at være almindelig pilot til at smugle narkotika i 1980’erne – og efterfølgende hjalp DEA med at sætte en stopper for det. Det lyder som en sprængfarlig cocktail med masser af tidslig 80’er-sjov, eventuelt 80’er-soundtrack, som er så populært for tiden og selvfølgelig solid action.

Premiere: 24. august

ANNONCE
7 film du skal se i biografen i august

The Trip to Spain

Genre: Komedie, mockumentary-ish

Den tredje film i rækken af mockumentary-lignende historier om ‘virkelighedens’ Stephen Colbert og Rob Brydon, som rejser til forskellige lande for at smage mad og udfordre hinanden i imitationer af kendte skuespillere. De to første film var en tour de force af sjove madoplevelser, prætentiøse mennesker, som ikke kender deres egne grænser og ikke mindst den mærkeligste bromance, du nogensinde har set. Vi forventer intet mindre af 3’eren!

Premiere: 31. august

ANNONCE
7 film du skal se i biografen i august

The Hitman’s Bodyguard

Genre: Komedie, action

Lidt god gammeldags buddycop-action har aldrig skadet biografoplevelsen på sensommeren, og det star Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson for i denne omgang. Vi var allerede solgte, da promoveringsplakaten for filmen var en grinagtig rip-off af den klassiske dramafilm The Bodyguard med Kevin Costner og Whitney Houston fra 1992!

Premiere: 31. august

ANNONCE
Del

Seneste nyt